Drama unei vedete. Hilaria Baldwin a pierdut sarcina: „Nu mai era nicio bătaie de inimă... deci s-a terminat“

Imaginea pe care Hilaria a postat-o pe Instagram, anunțând că a pierdut a cincea sarcină


Vedeta a dat mai multe detalii despre controlul medical la care a aflat vestea tristă: "Atunci, cam înainte de a zecea săptămână, am mers la ecografie. O cunoșteam bine pe asistentă, am avut patru copii sub îngrijirea ea, dar la consultația asta era tăcută. Orice femeie însărcinată urăște tăcerea asta. A ascultat bătăile inimii iar și iar, măsurând de mai multe ori, fără să spună ceva. Sunt sigură că au fost doar câteva minute, dar am simțit ca și cum a durat o eternitate.

Și am știut: O, nu, ceva nu-i bine."

"Bătăile inimii erau prea slabe pentru o sarcină sănătoasă, așa că mi-a zis să revin în câteva săptămâni pentru o nouă ecografie, să vedem dacă lucrurile s-au îmbunătățit. Am ascultat tic-tac-ul inimii, sperând că va suna mai repede decât data trecută. <<Nu pot să te mint. Nu e. Embrionul nu pare să crească>>, mi-a zis", a mai scris Hilaria.

Hilaria a trecut apoi printr-o perioadă devastatoare de așteptare pentru a afla dacă embrionul va supraviețui sau nu, dar a recunoscut în interviul TV că nu mai avea mari speranțe că va naște.
Cum de fiecare dată și-a ținut admiratorii la curent cu toate sarcinile anterioare, a considerat că e corect să-i informez și de data asta, preferând să fie onestă și la bine și la greu. "Nu-i deloc ușor. Înțeleg și am vrut să vorbesc despre asta pentru că e ceva cu care mulți oameni au de-a face. Ca femei, încercăm să trecem peste asta în tăcere... n-ai ce să spui mai devreme de 12 săptămâni! Și asta pentru că oamenii sunt superstițioși sau simt că astfel sunt mai puternici, iar alții se tem. Iar eu nu cred că trebuie să trăim cu atâta frică", a explicat instructoarea de yoga.

Hilaria Baldwin este o prezenţă constantă pe reţelele de socializare, unde îşi încântă admiratorii cu fotografii amuzante, majoritatea surprinzând-o în poziţii de yoga sau în situaţii comice bine construite.
Ea apare des şi împreună cu soţul ei şi cu copiii în fotografii care surprind secvenţe din viaţa lor privată, iar cadrele publicate pe Instagram şi Twitter sunt mai mereu pline de umor, reflectând felul în care ei trăiesc.

Hilaria și Alec Baldwin s-au căsătorit în iulie 2012, în cadrul unei ceremonii desfășurate la New York, și au patru copii - Carmen Gabriela, în vârstă de cinci anie, Rafael Thomas, trei ani, Leonardo Ángel Charles, doi ani, și Romeo, zece luni. Actorul mai are o fiică, Ireland, în vârstă de 22 de ani, dintr-o căsnicie anterioară, cu actriţa Kim Basinger, cu care a fost căsătorit în perioada 1993 - 2002.



Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod