Demonstrație de forță: Cum se menține în formă Naomi Campbell

După ce a tras tare la sală, Naomi arăta perfect pe podiumul de prezentare


În luna martie, Naomi Campbell a postat pe Instagram o fotografie care i-a determinat pe fani să o acuze că își promovează o imagine falsă. Aceștia au remarcat că în fotografia portret nasul ei este mai subțire după ce a trecut printr-o editare în Photoshop.

Fotografia cu pricina, în care Naomi apare fără machiaj, făcea parte dintr-o ședință foto pentru o campanie de promovare. Fanii au taxat-o imediat pentru că și-a prelucrat digital imaginea. "De ce ți-au prelucrat nasul cu Photoshop? Poza originală cu nasul tău real (cu pielea ta naturală, de altfel) era mai bună", a scris cineva.

"De ce ți-au făcut nasul mai mic? În poza originală e mai lat", a întrebat alt fan. "I-au făcut nasul anormal de mic. De ce să-i schimbi atât de stupid frumusețea!!!", este un alt comentariu, în timp ce un fan a întrebat-o: "Ești frumoasă, dar unde ți-e nasul?".

Naomi Campbell a avut prima apariţie publică la vârsta de şapte ani, în videoclipul piesei "Is This Love?" lansată de Bob Marley.

La vârsta de 10 ani, ea s-a înscris la cursurile Academiei Conti din Italia, unde a studiat baletul, iar la vârsta de 12 ani a apărut într-un videoclip al grupului Culture Club. Apoi, la vârsta de 15 ani, a realizat un spot publicitar pentru compania Ford şi, la scurt timp după aceea, a devenit model profesionist, semnând un contract cu Elite Model Management.

În 1988, Naomi Campbell a devenit primul top-model de culoare care a pozat pe coperta revistei Time şi, apoi, pentru ediţia franceză şi cea britanică a revistei Vogue.
De atunci, Naomi Campbell a apărut pe copertele principalelor reviste de modă şi a defilat pentru toate marile case de modă din lume.

În prezent, Campbell este editor colaborator pentru British Vogue şi se implică în campanii pentru diverse organizaţii caritabile, în sprijinul mai multor cauze din lume.Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod