Cum arată acum „Fetița Mowgli“, salvată după ce a stat 12 nopți în Siberia: Cântă la pian și face balet

Karina Cikitova avea doar 4 ani când s-a rătăcit și a rezistat 12 nopți în sălbăticia Siberiei. La patru ani de atunci, viața ei s-a schimbat complet.

A devenit cunoscută în toată lumea după ce a supraviețuit singură, la doar patru ani, în sălbăticia Siberiei, având alături doar câinele ei credincios. Astăzi, Karina Cikitova arată altfel și, din fericire, viața ei s-a schimbat mult în bine.

Supranumită „fetița Mowgli“ pentru capacitatea sa de supraviețuire în taigaua din regiunea rusă Iacutia, în care sălășluiesc lupii și urșii, Karina a impresionat întreaga lume cu povestea ei. Cazul remarcabil a fost relatat pe larg în presă și este evocat de o statuie ridicată în capitala regiunii, orașul Iakutsk, care o reprezintă pe fetiță alături de câinele său.

Ea a devenit și personajul unei cărți pentru copii publicată în Rusia.

După ce s-a rătăcit și a ajuns în pustietatea vastă. Micuța a supraviețuit mâncând fructe de pădure și bând apă din râuri și s-a încălzit noaptea luându-l în brațe pe cățelușa Naida, după ce s-a rătăcit și a ajuns în pustietatea vastă.

Karina a intrat după tatăl ei în pădure, dar nu a realizat când s-a pierdut de el. Când a găsit-o, salvatorul Artiom Borisov a fost impresionat: "Se ascunsese adânc în iarbă și tăcea complet.
Nici n-am văzut-o. Ea m-a zărit și a întins brațele. Am ridicat-o, era așa mică, așa ușoară, ca un fulg. Era desculță. Avea zgârieturi care sângerau pe față, pe picioare și pe brațe și era speriată de moarte. Mi-a cerut imediat apă și mâncare și a început să plângă. Să fiu sincer, nici eu nu mi-am putut stăpâni lacrimile."


Karina a povestit ulterior că Naida a ajutat-o să supraviețuiască: "Eram foarte-foarte speriată. Dar când adormeam, o luam în brațe și ne încălzeam împreună."

La mai bine de patru ani de atunci, fetița este elevă în clasa a doua la o școală specială de balet din orașul situat la 560 de kilometri de satul în care locuia când s-a rătăcit, iar profesoara ei spune că ar putea deveni dansatoare profesionistă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod