Perfect pentru mașină: Purificatorul auto curăță aerul poluat din interior

Dispozitivul se alimentează la priza electrică a mașinii și purifică aerul cu noxe care pătrunde înăuntru când ești în trafic.

Nici cel mai bun filtru de polen nu poate împiedica pătrunderea noxelor în mașină atunci când folosești ventilația sau aerul condiționat în mașină. O companie suedeză promite că a rezolvat, însă, această problemă serioasă pentru șoferii care transportă copii și pentru cei sensibili și alergici.

Blueair Cabin P1/i, un aparat de tip plug care se alimentează de la bricheta mașinii sau de la priza auto auxiliară, curăță aerul din interiorul mașinii de emisiile poluante, particule și germeni în doar șase minute.

Aparatul creat de compania suedeză Blueair are forma unei pernuțe pătrate și poate fi așezat în față sau în spate, pe tetierele fotoliilor, relatează Ferrari Press.

Cabin P1/i are senzori și Bluetooth și este echipat cu tehnologia avangardistă HEPASilent, care filtrează cel puțin 99,97% din elementele poluante prezente în aerul din interiorul mașinii, precum gazele de eșapament, fum, praf, nisip, polen, bacterii și virusuri cu o dimensiuni de numai 0,1 microni.

Potrivit producătorului, studiile arată că în mașină aerul este cu până la 100% mai poluat decât pe stradă.

Anul trecut, cercetătorii americani au descoperit că nivelul de poluare din interiorul mașinilor este deblu față de cel măsurat de senzori pe marginea carosabilului, iar în urmă cu câteva luni, oamenii de știință de la London Metropolitan University au confirmat că sistemul de aer condiționat al mașinilor reprezintă, de fapt, un incubator de bacterii.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod