Perfect pentru mașină: Purificatorul auto curăță aerul poluat din interior

Purificatorul filtrează cel puțin 99,97% din elementele poluante prezente în aerul din interiorul mașini, susțin producătorii


Pentru copii și pentru persoanele cu alergii, aerul plin de emisii poluante și bacterii este dăunător, iar filtrul auto de polen nu se dovedește o barieră cu eficiență 100% în calea elementelor nocive. 72% din cei care petrec mult timp în trafic se declară îngrijorați de impactul aerului pe care îl respiră în mașină asupra sănătății lor și a membrilor familiei.

De asemenea, 72% din cei chestionați sunt conștienți de efectele negative asupra sănătății ale aerului poluat, relevă un studiu realizat pentru Blueair de compania independentă de cercetare Bonamy Finch, din Marea Britanie.

"Poluarea din mașină prezintă riscuri mai mari pentru sănătatea umană decât cea din exterior. “Blueair, lider mondial în purificarea aerului, lansează un purificator inteligent pentru mașini, conceput și testat pentru standardele globale de siguranță", a declarat un purtător de cuvânt al companiei suedeze.

"Oamenii petrec, în medie, în jur de zece ore pe săptămână în interiorul mașinilor, unde expunerea la PM2.5, particulele ultrafine periculoase pentru sănătate, pot fi de două ori mai mari decât pe stradă.
Particulele din cauciucuri, în combinație cu emisiile din propria mașină și ale celorlalte automobile intră în habtaclu prin ventilație și sistemul de aer condiționat"
, a explicat Daniel Hagström, președintele Blueair.

Blueair Cabin P1/i este disponibil pentru automobile, autocare, camioane și alte vehicule și va fi comercializat începând din luna noiembrie. Prețul nu a fost comunicat, deocamdată, de producător.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod