Cum arată acum „Fetița Mowgli“, salvată după ce a stat 12 nopți în Siberia: Cântă la pian și face balet

La patru ani după ce a supraviețuit în sălbăticia Siberiei, Karina este acum o balerină în devenire, silitoare și talentată

 

Mai multe imagini și o înregistrare video publicate de The Siberian Times o arată pe Karina în timp ce exersează în clasa de balet.

"Îmi place să învăț, chiar dacă uneori e greu. Deja am urcat pe scenă. Vreau să devin balerină și să dansez <<Lacul lebedelor>>. Am învățat și cum să cânt la pian și la harpă", a spus Karina pentru publicația din Rusia.



Profesoara sa, Daria Ivanova, în vârstă de 66 de ani, spune despre Karina că este foarte puternică psihică și extrem de flexibilă, cu picioare puternice. În plus, este foarte expresivă, e pasionată de dans, silitoare și muncește din greu, așa că are o șansă pentru un viitor strălucit în lumea foarte competitivă a baletului rus. Când Karina va împlini zece ani, Ivanova va ști dacă ea poate deveni balerină profesionistă.

Ekaterina Ammosova, cea care conduce academia de balet, spune că atunci când a venit la cursuri, Karina era foarte retrasă: "Căuta să stea deoparte și privera tot timpul în jurul ei cu ochii mari și speriați.
S-a schimbat atât de mult și a devenit mai deaschisă, sociabilă, prietenoasă și independentă. Și-a făcut mulți prieteni."


Karina trăiește cea mai mare parte a anului departe de mama sa, dar se întoarce acasă în fiecare vacanță de vară. În Iakutsk are grijă de ea Albina Cerepanova, o femeie de 59 de ani care a ajutat-o să intre la școala de balet și strânge bani pentru educația ei. Fetița învață limba engleză și este o artistă talentată, având toate șansele la un viitor strălucit.
Până la urmă, dacă a scăpat cu viață când nu avea multe șanse de supraviețuire, de acum înainte nimic nu o poate împiedica să ajungă undeva, departe.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod