Cum au scăpat Kim Kardashian și Kanye West de dezastru: Și-au angajat echipă privată de pompieri ca să nu le ia foc casa

Casa lui Anthony Hopkins a scăpat ca prin minune de focul ucigător


Printre celebritățile care au scăpat "la mustață" de flăcările devastatoare din California se numără și actorul Anthony Hopkins. Imaginile aeriene arată că incendiul Woolsey care a ucis trei oameni săptămâna treută a trecut la un pas de proprietatea de 4,8 milioane de dolari din Malibu a legendarului actor, fără să-i atingă măcar gardul, în timp ce casa de vizavi a fost distrusă complet.

În mod uimitor, două scaune amplasate cu fața spre ocean au rămas și ele neatinse pe peluza din fața casei, relatează Daily Mail.

Pierce Brosnan a fost și el puțin afectat de incendiu, casa lui de 3,5 milioane de dolari din Malibu fiind ușor atinsă de flăcări.



Peste 250.000 de oameni au primit ordin de evacuare când incendiul Woolsey Fire a ajuns în punctul culminant. Clanul Kardashian, Simon Cowell, Will Smith și Lady Gaga s-au numărat printre vedetele evacuate. Casele altor celebrități, precum Gerard Butler, Neil Young și Camille Grammer Meyer, au fost mistuite de flăcările care au afectat aproape 40.000 de hectare.
Ordinele de evacuare sunt încă în vigoare şi nu vor fi ridicate timp de câteva săptămâni.

Totodată, numărul victimelor incendiului Camp Fire din nordul Californiei a ajuns la 76 de morţi, conform informaţiilor oferite de biroul şerifului din Butte County.
Echipele de salvare au descoperit sâmbătă încă cinci cadavre. În total, 1.276 de persoane au fost date dispărute, cu 265 mai multe decât vineri, iar 10.321 de proprietăţi au fost distruse de flăcări, au precizat autorităţile.

Incendiul devastator "Camp Fire" a cuprins circa 55.800 de hectare şi este controlat în proporţie de 35%, a raportat în cadrul conferinţei Departamentul forestier şi de protecţie împotriva incendiilor din California (Cal Fire).

"Camp Fire" a devenit cel mai mortal şi distrugător din California, întrecând în amploare incendiul ''Griffith Park'' din comitatul Los Angeles, care a provocat decesul a 29 de persoane în anul 1933.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod