Colin Farrell, un tip cu chef de distracție: S-a dus mahmur la filmările pentru „Minority Report“ și a trebuit să spună o replică de 56 de ori

Cheful de distracție i-a dat bătăi de cap starului irlandez


În 2017, Farrell a mărturisit în emisiunea realizată de Ellen DeGeneres că a început să bea şi să se drogheze de la vârsta de 14 ani şi a fost pe punctul de a lua o doză letală înainte de a scăpa de dependenţă. În acelaşi show, el a dezvăluit că sărbătoreşte zece ani de când nu mai foloseşte substanţe interzise. Familia şi prietenii l-au presat să se interneze la dezintoxicare şi el a înţeles că pierduse controlul asupra băuturii şi drogurilor.

Actorul a mărturisit că a decis să scape de dependenţă pentru a putea fi un tată bun şi să aibă grijă de fiul său, James, care s-a născut cu sindromul Angelman, o afecţiune care provoacă spasme, dificultăţi motrice şi de vorbire.

Farrell are doi copii, James, în vârstă de 15 ani, cu fosta sa iubită Kim Bordenave, şi Henry, în vârstă de 9 ani, cu o altă fostă iubită, Alicia Bachleda.



Născut pe 31 mai 1976, în Dublin, Irlanda, Colin James Farrell a jucat în peste 40 de filme, printre care "Raport special/ Minority Report" (2002), de Steven Spielberg, "Cabina telefonică/ Phone Booth" (2002), de Joel Schumacher, "Miami Vice" (2006), de Michael Mann, "In Bruges" (2008), de Martin McDonagh, sau "Saving Mr. Banks: În căutarea poveştii/ Saving Mr. Banks" (2013), de John Lee Hancock. Actorul irlandez a putut fi văzut şi în adaptarea cinematografică a romanului lui J.K.
Rowling "Fantastic Beasts and Where to Find Them", de David Yates, lansat în 2016.

În ultimii ani, Colin Farrell a jucat în "Widows", cu Liam Neeson și Viola Davis, și în "Dumbo", regizat de Tim Burton, cu Michael Keaton și Danny DeVito. Actorul urmează să filmeze pentru "The Gentlemen", o producție semnată de Guy Ritchie, în care va juca și Matthew McConaughey.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod