Urzeala banilor. Vedeta din „Game of Thrones“ cu cel mai mare salariu: I-a depășit pe Kit Harington și Emilia Clarke

Încă de la lansare, în 2011, "Urzeala Tronurilor" a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. "Game of Thrones" a primit de-a lungul timpului foarte multe premii, printre care 47 de Primetime Emmy, cinci trofee din partea Sindicatului actorilor americani şi un Peabody Award.

Episodul final al serialului a fost difuzat la începutul lunii mai, episodul cu o durată de aproape 90 de minute adunând nu mai puţin de 19,3 milioane de telespectatori.
În ciuda valului de nemulţumire legat de finalul poveştii, serialul a stabilit şi recordul de audienţă pentru un singur episod în istoria canalului HBO.

Inspirat din seria de romane "A Song of Ice and Fire/Cântec de gheaţă şi foc", de George R.R. Martin, serialul "Urzeala tronurilor" i-a umplut de bani pe actorii și producătorii care au contribuit la acest succes planetar. HBO a încasat nouă miliarde de dolari de pe urma serialului, scriitorul George Martin a câștigat 65 de milioane de dolari, iar Irlanda de Nord, unde serialul a fost filmat parțial, a atrtas investiții de 300 de milioane de euro, notează Bright Side.


Site-ul citat face și o trecere în revistă a celor mai mari salarii pe care le-au avut actorii din "Game of Thrones". Surprinzător, liderul la câștiguri nu sunt Kit Harington și Emilia Clarke.
1 din 16

Nathalie Emmanuel (Missandei) — 1 milion de dolari

Personajul ei, Missandei, și-a făcut apariția în sezonul 3 și i-a cucerit pe fani aproape instantaneu. De-a lungul a cinci sezoane, aceasta a evoluat din postura de sclavă la cea de mână dreaptă a lui Daenerys. Pentru prestația sa, Nathalie a încasat aproape un milion de dolari. Un salariu bun pentru o actriță care n-a avut un rol de prim-plan, notează Bright Side.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod