Charlize Theron, bântuită de regrete: Vedeta a ratat adopţia unui copil pe care îl adora

Actriţa a mărturisit că este greu să crească singură doi copii şi că are noroc cu mama ei, care o ajută foarte mult


Experienţa maternă a venit după o etapă agitată din viaţa actriţei. În martie, Charlize Theron a mărturisit că în tinereţe obişnuia să se drogheze când se trezea din somn, înainte să se dea jos din pat. Ea ajunsese să se drogheze imediat cum se trezea din somn.

Vedeta a povestit pentru E! News că la 20 de ani nu putea să stea fără cannabis, dar atitudinea ei s-a schimbat atunci când s-a maturizat. "Aproape toată viaţa mea m-am drogat dimineaţa, înainte să mă dau jos din pat.

Chiar îmi plăcea marijuana, mai mult decât alcoolul sau orice altceva", a spus Charlize. "Chimia mea se potrivea bine cu ea când eram tânără, dar într-o zi totul s-a schimbat. După 30 de ani, m-am plictisit să tot stau în faţa frigiderului şi să-mi iau doza, nu-mi făcea bine. S-a schimbat totul, aşa că m-am lăsat", a continuat ea.

Vedeta din "Atomic Blonde" a mărturisit anterior că la 20 de ani a avut o perioadă "nebună", în care a experimentat droguri de mare risc, precum cocaina şi ecstasy. În iulie 2017, întrebată în emisiunea de radio realizată de Howard Stern dacă a încercat vreodată droguri mai tari, precum cocaina, actriţa a răspuns: "Sigur că am încercat, da." Întrebată dacă a folosit şi ecstasy, ea i-a răspuns lui Stern: "Am avut o perioadă a naibii de nebună.
N-am luat mult, dar sigur am folosit când aveam 20 de ani."


Actriţa a adăugat că nu exclude să se întoarcă la marijuana, dar ar folosi-o doar în scopuri medicinale, de pildă să o ajute să combată insomnia, în locul pastilelor.

După relaţia cu Sean Penn, Charlize Theron a fost fotografiată în compania lui Gabriel Aubry (40 de ani), fostul logodnic al actriţei Halle Berry.

Potrivit publicaţiei OK! magazine, relaţia lor a început după ce s-au văzut la şcoala din Los Angeles unde învaţă copiii lor, iar cei doi au fost fotografiaţi în Santa Monica.
Aubry are o fiică, Nahla, în vârstă de nouă ani, din relaţia cu Halle Berry, iar băieţelul cel mare al lui Theron, Jackson, în vârstă de şase ani, învaţă la aceeaşi şcoală.

Charlize a avut mai multe relaţii, cu rockerul Stephan Jenkins, apoi cu actorul Stuart Townsend şi cu Sean Penn din 2014 până în 2015.
Gabriel s-a despărţit în 2010 de Halle Berry, după o relaţie de cinci ani.

Charlize Theron a avut la mijlocul anilor 1990 o relaţie de doi ani cu actorul Craig Bierko, iar, din 1997 până în 2001, o relaţie cu Stephen Jenkins, solistul trupei Third Eye Blind. Charlize Theron a început apoi o relaţie cu actorul irlandez Stuart Townsend, alături de care a jucat în filmele "Trapped" (2002) şi "Head in the Clouds" (2004). Cei doi actori s-au despărţit în ianuarie 2010, după aproape nouă ani petrecuţi împreună.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod