Brad Pitt, subjugat de frumoasa profesoară Neri Oxman: „Chimia lor e dincolo de limite“

Starul în vârstă de 54 de ani este „absolut fermecat“ de arhitecta Neri Oxman, care l-a copleşit cu frumuseţea şi inteligenţa ei.

După primele zvonuri despre relaţia dintre Brad Pitt şi frumoasa arhitectă Neri Oxman, presa a continuat "să sape" pentru a afla mai multe detalii despre această poveste. Cât este de reală, rămâne de văzut, dar deocamdată informaţiile sunt obţinute "pe surse" şi e greu de cuantificat cât de veritabile sunt.

US Magazine citează o sursă care susţine că Brad Pitt este "absolut fermecat" de reputata arhitectă de origine israeliană, iar chimia dintre ei nu are limite. Apar, acum, informaţii şi despre modul în care cei doi au ajuns împreună: sursa menţionată a povestit că ei s-au îndrăgostit aproape imediat după ce Pitt a participat la prezentarea unui scaun realizat cu o imprimantă 3-D.



Page Six a scris iniţial că relaţia lor a început în urma unei colaborări la un proiect comun. "Brad şi Neri s-au atras instantaneu pentru că împărtăşesc aceeaşi pasiune pentru arhitectură, design şi artă. Asta se poate descrie cel mai bine prin prietenie profesională", a spus o sursă, adăugând că amiciţia lor nu s-a transformat încă într-o relaţie romantică, deşi are acest potenţial: "Amândoi sunt prudenţi şi e mai mult o prietenie profesională, dar Brad este foarte interesat să petreacă mai mult timp cu Neri, ea este fascinantă."

Neri Oxman pare să fie prima relaţie serioasă a lui Brad Pitt după despărţirea lui de Angelina Jolie, în vara anului 2016, notează Daily Mail.


Potrivit sursei citate de US, Pitt şi iubita lui au călătorit împreună de mai multe ori, inclusiv la conferinţa Design Indaba din Africa de Sud, ăn februarie, unde Oxman a ţinut un discurs. "A făcut eforturi mari ca să se asigure că nu va fi observat", a spus sursa citată. "Sunt ca şi un cuplu", a mai spus aceasta.

O altă sursă a spus pentru US Magazine că relaţia lui Pitt cu Oxman este mai degrabă una profesională. Brad Pitt este pasionat de arhitectură şi a înfiinţat fundaţia Make It Right, prin care sunt construite locuinţe ecologice, la preţuri mici, pentru persoanele care au nevoie de acestea în New Orleans. Pe de altă parte, într-un interviu publicat în 2017 de W Magazine, Oxman i-a dat menţionat pe Brad Pitt şi George Clooney, dându-i ca exemple pentru tendinţa oamenilor de a idolatriza modele masculine.


Pe 28 noiembrie 2017, actorul a pozat, în timpul unei vizite în laboratorul media de la pe care îl conduce Neri Oxman la MIT (Institutul Tehnologic din Massachusetts), alături de şase femei, probabil colege ale arhitectei. Ea nu apărea, însă, în cadru. Conform Daily Mail, o fotografie cu Pitt şi Oxman a fost ştearsă de pe Instagram.

O colegă a reputatei profesoare a descris-o pentru People drept "genială şi minunată". Născută la Haifa, în Israel, Neri Oxman era până acum un nume cunoscut doar în mediile academice. Tatăl ei american, Robert, şi mama ei de origine israeliană, Rivka Oxman, au fost arhitecţi cunoscuţi. Şi-a încheiat serviciul militar obligatoriu în armata israeliană, apoi a intrat la o facultate de medicină, însă, după doi ani de studiu la Universitatea Ebraică din Ierusalim, s-a transferat la Technion - Institutul Politehnic din Haifa, unde tatăl ei era profesor.

După ce a studiat la Ierusalim şi la Londra, Oxman a emigrat în Statele Unite, în 2005, pentru a studia cu mentorul ei, teoreticianul în design William J.
Mitchell, la MIT. În 2010, ea a devenit cadru didactic la MIT şi de atunci a rămas la această instituţie.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod