Rochii de mireasă simple. Tendințe 2018

În acest an, rochiile de mireasă simple și elegante le înlocuiesc pe cele cu modele complicate sau încărcate. Află care sunt tendințele
Ținutele de nuntă s-au schimbat radical în ultima perioadă, astfel că rochiile de mireasă simple au devenit mult mai populare și le înlocuiesc cu succes pe cele masive și încărcate. Acestea inspiră naturalețe, eleganță și puritate, toate elmentele pe care orice mireasă și le dorește de la rochia sa pentru ziua nunții.

Iată ce modele de rochii de mireasă simple se poartă în 2018:


Rochii de mireasă simple cu voal detașabil

Este posibil să arăți ca o prințesă în fotografiile tale de nuntă, având o rochie cu un voal voluminos și diafan, ca un abur, pentru ca la petrecere rochia ta să devină una comodă și lejeră. În acest caz este vorba despre rochia cu voal detașabil, care îți oferă practic două ținute într-una singură.
Voalul se prinde în zona din spate a fustei și creează impresia unei rochii de tip prințesă. Este o variantă perfectă dacă vrei o rochie simplă, dar cu un plus de glamour.

Rochii de mireasă cu motive tradiționale

Motivele tradiționale încep să fie treptat redescoperite. Tot mai multe mirese aleg pentru ziua nunții o rochie ce pare inspirată de iile și costumele populare. O astfel de rochie are o croială simplă, dar modelele de inspirație tradițională, așa cum sunt florile cusute pe voal, pe poale sau în zona de top, îi oferă originalitate și un aspect interesant. 

Rochii de mireasă din material opac

Ne-am obișnuit ca rochiile de mireasă să fie acoperite cu mult tulle în zona de fustă și dantelă în partea de top. Dar rochiile din materiale textile simple, opace, și cu o croială dreaptă, vin să înlocuiască treptat aceste modele complicate.
Realizate din materiale de un alb impecabil, cu linii drepte și curate, aceste rochii arată spectaculos tocmai datorită simplității lor.

Rochii de mireasă cu croială dreaptă

Un alt model interesant de rochie simplă pentru ziua nunții este rochia cu croială dreaptă. Acest tip de rochie urmează liniile corpului până în talie, iar apoi coboară drept până în pământ. Este o variantă excelentă dacă nu vrei să te lupți cu o crinolină imensă pe tot parcursul nunții și dacă nu vrei să fii călcată pe poale de fiecare dată când dansezi la petrecere. 

Rochia de mireasă din material strălucitor

Îți este teamă că o rochie de mireasă simplă ar putea părea banală? În acest caz, ai putea alege o rochie dintr-un material cu străluciri discrete așa cum este satinul. O astfel de rochie arată excelent în varianta de croială dreaptă.
De asemenea, poți oferi unei rochii cu croială simplă un plus de personalitate prin intermediul aplicațiilor strălucitoare. Câteva detalii bine realizate din paiete, pietre prețioase sau accente metalice vor reuși să transforme o rochie cu croială simplă într-una spectaculoasă.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod