Charlie Sheen

Charlie Sheen scapă de virusul HIV? Starul testează un medicament nou şi se simte bine

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Noiembrie 2016
Actorul american în vârstă de 51 de ani spune că se simte excelent după ce a început un tratament testat de Agenţia americană a Produselor Alimentare şi a Medicamentelor.

Anul trecut pe vremea asta, Charlie Sheen lua pe toată lumea prin surprindere, anunţând că este seropozitiv. Acum el declară că se simte excelent după ce a fost inclus într-un nou studiu condus de FDA, Agenţia americană a Produselor Alimentare şi a Medicamentelor. Actorul a primit un medicament aflat în faza de testare, PRO 140, produs de compania Cytodyn, şi se declară încrezător în şansele sale de a se vindeca de SIDA.

"Nu are efecte secundare.

Niciunul. Iau doar o dată pe săptămână în loc să înghit pastile toxice în fiecare zi. E cel mai aproape de vindecare din tot ce există acum. Poţi să duci o viaţă normală. Poţi să te descurci singur. Celelalte prostii mă ţin în viaţă, dar au efecte secundare nenorocite - migrene, probleme la stomac, afecţiuni ale ficatului", a mărturisit el pentru The Hollywood Reporter.

Invitat la New York în studioul emisiunii de televiziune "Today", realizată de Matt Lauer, Charlie Sheen a spus că este mulţumit de evoluţia sa şi crede că se află pe drumul cel bun în lupta cu virusul HIV.
El a numit PRO 140 "viitorul" în lupta contra virusului HIV şi a menţionat că nu-l deranjează să vorbească despre boala lui, fiindcă e încrezător că medicina va dărui speranţă multor oameni.

Actorul a povestit că a aflat că este seropozitiv după mai multe episoade de migrene severe şi nopţi dormite prost, în care transpira abundent.
Charlie a fost internat de mai multe ori şi se temea că are o tumoare la creier şi că e pe punctul de a muri.

În noiembrie anul trecut, starul american a dezvăluit public faptul că este seropozitiv, într-un interviu acordat unui post de televiziune american, în care a precizat că a fost diagnosticat cu HIV în anul 2011.
Charlie Sheen a spus, de asemenea, că a decis să facă acel anunţ pentru a pune capăt unor tentative de şantaj din partea unora dintre fostele sale iubite, care ar fi obţinut deja peste 10 milioane de dolari de la el în schimbul tăcerii lor. "Simt că m-am eliberat din această închisoare, astăzi", a declarat starul în emisiunea "Today", prezentată de Matt Lauer.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • .......... pe 2 Nov 2016, 11:39
    Staruri?

    Staruri? Asa se numesc acestia? Oare de ce nu ma mir ca promovati asemenea lucruri?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod