Charlie Sheen

Charlie Sheen scapă de virusul HIV? Starul testează un medicament nou şi se simte bine

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Noiembrie 2016

Charlie Sheen virusul HIV
Actorul american a vorbit deschis despre starea lui de sănătate și s-a deeclarat încrezător în tratamentul pe care îl urmează


În luna iunie, Charlie Sheen anunţa că a fost înscris în programul de testare a noului tratament conceput pentru tratarea virusului HIV. În afară de noul medicament, fostul erou din "Doi bărbați și jumătate" și-a schimbat total stilul de viață.

"Fac mișcare, țin regim și nu mă mai îmbăt. Pur și simplu m-am trezit într-o zi spunându-mi că merit mai mult", a mărturisit el.

Viaţa personală a actorului a fost deosebit de turbulentă, marcată de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenţa de alcool şi de droguri, divorţuri şi violenţă conjugală. De altfel, din cauza acestor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat, în 2011, din distribuţia serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", notează agenţia Mediafax.

Charlie Sheen a fost căsătorit de trei ori: cu Donna Peele, în perioada 1996-1996, cu actriţa Denise Richards, în perioada 2002-2006, şi cu actriţa Brooke Mueller, în perioada 2008-2011.
El s-a logodit cu o actriţă porno, Brett Rossi, de Ziua Îndrăgostiţilor din 2014, în timpul unei vacanţe în Hawaii, dar relaţia lor s-a încheiat după câteva luni, în octombrie 2014.

Starul american are cinci copii: Cassandra Estevez, în vârstă de 30 de ani, care provine din relaţia cu iubita din liceu a actorului, Paula Profit; fiicele Sam, în vârstă de 11 ani, şi Lola, în vârstă de 10 ani, cu actriţa Denise Richards; gemenii Bob şi Max, în vârstă de şase ani, cu Brooke Mueller.

În 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor de televiziune din lume, câştigând 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul de comedie "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men", în care a interpretat rolul personajului Charlie Harper, un afemeiat notoriu.


Foto: Hepta

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • .......... pe 2 Nov 2016, 11:39
    Staruri?

    Staruri? Asa se numesc acestia? Oare de ce nu ma mir ca promovati asemenea lucruri?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod