7 vedete care se îmbrăcau oribil în tinerețe, iar acum au un stil impecabil

Starurile care se aflau la început de carieră în prima parte a anilor 2000 au trecut printr-o metamorfoză uriașă din punct de vedere vestimentar.
 
Cântărețe precum Britney Spears, Christina Aguilera sau Pink păreau să aibă stiluri vestimentare cel puțin haotice în acei ani. Nu o dată s-a întâmplat ca acestea să defileze pe covorul roșu numai în sutien sau bustieră...
 
Iar în ceea ce privește machiajul și coafura, fetele rebele ale anilor 2000 nu aveau nicio limită! Codițele împletite și colorate ale Christinei Aguilera sunt și acum motiv de amuzament, iar ținutele sale din vremuri apuse au devenit chiar costumație pentru Halloween.
Kylie Jenner s-a costumat în acest an de Halloween în varianta din 2001 a Christinei. Iată câteva vedete rebele care au evoluat mult de-a lungul anilor din punct de vedere vestimentar:
 
Sursă foto: brightside.me 
1 din 8

Britney Spears

Idolul adolescentelor de la începutul anilor 2000, Britney nu era tocmai un exemplu de urmat din punct de vedere vestimentar. Celebra cântăreață nu se sfia să poarte ținute sumare, iar sutienele înlocuia adesea topurile în cadrul ținutelor sale. După o perioadă tulbure urmată de alta în care s-a retras pentru a se recupera, Britney a reventi cu forțe proaspete, mai mult echilibru interior și un stil vestimentar rafinat.
MAI MULT DESPRE: stil, vedete, moda
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod