Cum să porți cizmele UGG în acest sezon

Cum să porți cizmele UGG în acest sezon. 10 ținute

Sunt confortabile, călduroase și ușor de asortat. De aceea, cizmele UGG rămân de ani buni în tendințe, în ciuda faptului că unele persoane le consideră... urâte
Originea cizmelor de tip ugg este clară: ele provin din Australia și sunt realizate din piele de oaie. Sunt folosite încă din anii 1920, când erau purtate de fermierii din zona rurală a Australiei și a Noii Zeelande. Dar disputa asupra termenului "ugg" este una amplă. Unul dintre primii producători din țara de origine a acestor cizme susține că le-a fabricat încă din anul 1950, iar denumirea "ugg" vine de la reacția soției sale care a spus despre prima pereche pe care a văzut-o că este "ugly" (urâtă).

Se mai poartă cizmele UGG?


În continuare sunt numeroase persoane care consideră că aceste cizme sunt urâte. În special bărbații.

Dar asta nu le împiedică pe femeile din întreaga lume să le poarte an de an, în fiecare toamnă și iarnă. Chiar dacă nu sunt tocmai elegante și delicate, cizmele ugg sunt foarte comode, perfecte pentru un stil casual și relaxat. Confortul personal este foarte important, mai ales în zilele cu temperaturi foarte scăzute, iar în cizmele ugg te simți excelent. Iată cum să asortezi cizmele ugg în toamna și iarna 2016:

Cămașă în carouri

Anul acesta a fost dominat de carouri și în mod deosebit de cămașa cu acest tip de imprimeu. O poți purta la fel de bine și în sezonul toamnă-iarnă, asortată cu jeanși, un palton camel și cizme UGG în aceeași nuanță.

Camasa in carouri si cizme ugg


Eșarfă supradimensionată și pălărie

Eșarfele masive, pe care le poți purta în extrem de multe stiluri, sunt piese esențiale pentru zilele friguroase de toamnă. Poți purta o astfel de eșarfă pe post de haină, asortată cu o pereche de cizme UGG. Iar dacă adaugi o pălărie, un alt trend major al acestui sezon, vei obține o ținută impecabilă!
Esarfa si cizme ugg


Jeanși suflecați

Anul acesta, jeanșii cu manșeta suflecată au fost un trend important. Odată cu venirea frigului, toată lumea se așteaptă ca trendul jeanșilor suflecați să dispară. Dar dacă asociezi acest stil inedit cu o pereche de cizme UGG, atunci te poți bucura de el până spre final de toamnă.
Blugi suflecati si cizme ugg


Fusta scurtă

Se poate să porți cizme UGG și să fii sexy! Dacă asociezi aceste cizme (care au reputația că nu sunt deloc feminine) cu o fustă scurtă, un dres negru și accesorizezi cu un colier statement, rezultatul este o ținută sexy, care va întoarce cu siguranță privirile.
Fusta scurta si cizme ugg


Rochie neagră și cardigan

Te-ai gândit că poți să asociezi o rochia neagră de tipul "little black dress" cu o pereche de cizme UGG? În ciuda stilurile diametral opuse, vei obține o ținută foarte interesantă, mai ales dacă o completezi cu un cardigan gros.
Cizme Ugg si rochie neagra


Pulover lung și pălărie

Puloverele lungi, supradimensionate se potrivesc perfect cu cizmele UGG. Ambele piese inspiră confort, fiind extrem de utile în zilele foarte reci.
Iar dacă adaugi o pălărie cu boruri largi, obții un plus de stil care echilibrează perfect ținuta.
Pulover lung si cizme ugg


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod