ţinute

10 lucruri din ţinuta unei femei care îi enervează pe bărbaţi

Sunt piese din vestimentaţia feminină pe care bărbaţii nu le înţeleg, pur şi simplu. Ei nu le văd rostul şi le creează o imagine negativă despre femeile care le poartă.

Multe femei nu reuşesc să înţeleagă de ce strădaniile lor de a atrage atenţia bărbaţilor au eşuat. Deşi pare de necrezut, mulţi bărbaţi îşi dau seama ce ţinute i se potrivesc unei femei, dar mai ales ce nu, chiar dacă ei nu discută despre asta. Iar când vestimentaţia feminină include ceva ce nu-i pe placul lor, e ca şi cum ar transmite un semnal pe care bărbaţii îl interpretează ca pe o încercare disperată de a capta interesul sau o ca pe o agresiune.

Poate că nu asta e intenţia, dar acesta este efectul, aşa că e bine de ştiut ce trebuie să evite o femeie dacă doreşte să se bucure de interesul şi de respectul bărbaţilor.

Bright Side a analizat mai multe articole de pe forumurile şi revistele dedicate bărbaţilor şi a întocmit o listă cu principalele greşeli pe care le fac femeile atunci când îşi aleg ţinutele.

Jeanşii tăiaţi

Bărbaţii nu pot să înţeleagă jeanşii şi hainele rupte care arată de parcă ar fi fost furate din tomberon. Se aşteaptă să facă ei asta, pentru că e felul lor de a fi rebeli, de a arăta neîngrijit, dar nu o femeie care pretinde că ştie să se aranjeze. Doar puştii care adoră stilul grunge pot să accepte aşa ceva, dar tipii mai cu ştaif au alte pretenţii.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andrei pe 27 Oct 2016, 18:36
    In Sfarsit un articol bun!

    Cel mai greu pentru femeia secolului 21 e sa se imbrace decent.

    3
    0

  • Florin pe 27 Oct 2016, 18:11
    Despre tinuta femeii

    Nu stiu daca la toti barbatii este asa, dar pentru mine pantalonii rupti sunt zdrente exact cum scrie pe aceasta pagina ca parca sunt din tomberon. Adevarat ca tricoul oversized este ciudat. Mai frumos arata daca este rochie. Cu privire la rochia cu volan, chiar este neplacuta cea din poza din stanga caci parca ar avea o geanta pe pielea goala. Eu o apreciz pe cea din poza din dreapta care este in alb caci arata frumos imbracata si sunt in evideta picioarele care sunt ce are femeia mai frumos. Cu privire la colanti si pantaloni sunt mai frumosi cei care ii are cea din dreapta care este in tricou alb. Si ce scrie de hainele cu sclipici este adevarat. Este foarte adevarat si ca pantalonii scurti nu merg pe ciorapi ci doar fusta. Pantalonii scurti merg doar pe picioarele goale, iar fusta merge si pe picioarele goale si pe ciorapi. Este adevarat si ce scrie de platformele cu cui. Cu culoarea roz eu nu am nimic. Culoarea roz chiar este o culoare feminina si sunt femei care le sta foarte bine cu roz. Fusta pentru mine cu cat este mai scurta, cu atat este mai frumoasa; caci este frumos sa se vada cat mai mult picioarele, dar nu sa fie atat de scurta incat sa i se vada fundul. Cu privire la ghetute nu sunt impotriva atata timp cat se potrivesc cu imbracamintea

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod