ţinute

10 lucruri din ţinuta unei femei care îi enervează pe bărbaţi

tricou

Tricoul oversized

Rochia-tricou sau tricoul pe post de rochie, pentru un tip e tot una, adică ceva ciudat. Pare ceva indecis, plus că nu înţelege de ce femeile nu poartă pantaloni, pentru că aşa i se pare normal. Şi dacă dimineaţa, în dormitor sau la micul dejun acceptă să vadă aşa ceva la iubita lui, pe stradă nu-l atrage cu niciun chip!

 

volane

Rochii cu volane

Să fie clar, singurele volane care-i plac unui bărbat adevărat sunt cele de maşină! Dacă o femeie ţine morţiş să poarte aşa ceva, ideal ar fi să nu facă asta la o întâlnire, fiindcă n-are nicio şansă: bărbaţilor li se par nişte ţinute împopoţonate inutil, care trădează o frivolitate insuportabilă.

 

 

colan?i

Colanţi şi pantaloni

În ciuda a ceea ce se crede, bărbaţii nu-s foarte interesaţi de pantalonii pe care îi poartă femeile, dar remarcă foarte repede ceva ce nu le place, aşa cum se întâmplă şi cu jeanşii tăiaţi. Colanţii şi pantalonii deformaţi sau cu imprimeuri stridente nu-i lasă indiferenţi, însă o fac în sens negativ - colanţii spulberă acel mister feminin, iar ceilalţi malformează proporţiile corpului.

 

sclipici

Haine cu sclipici

Prea multe decoraţiuni creează confuzie în mintea bărbaţilor. Pentru ei, sclipiciul înseamnă Revelionul şi cam atât.

Unii nici la o nuntă sau la o petrecere într-un pub nu admit aşa ceva.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andrei pe 27 Oct 2016, 18:36
    In Sfarsit un articol bun!

    Cel mai greu pentru femeia secolului 21 e sa se imbrace decent.

    3
    0

  • Florin pe 27 Oct 2016, 18:11
    Despre tinuta femeii

    Nu stiu daca la toti barbatii este asa, dar pentru mine pantalonii rupti sunt zdrente exact cum scrie pe aceasta pagina ca parca sunt din tomberon. Adevarat ca tricoul oversized este ciudat. Mai frumos arata daca este rochie. Cu privire la rochia cu volan, chiar este neplacuta cea din poza din stanga caci parca ar avea o geanta pe pielea goala. Eu o apreciz pe cea din poza din dreapta care este in alb caci arata frumos imbracata si sunt in evideta picioarele care sunt ce are femeia mai frumos. Cu privire la colanti si pantaloni sunt mai frumosi cei care ii are cea din dreapta care este in tricou alb. Si ce scrie de hainele cu sclipici este adevarat. Este foarte adevarat si ca pantalonii scurti nu merg pe ciorapi ci doar fusta. Pantalonii scurti merg doar pe picioarele goale, iar fusta merge si pe picioarele goale si pe ciorapi. Este adevarat si ce scrie de platformele cu cui. Cu culoarea roz eu nu am nimic. Culoarea roz chiar este o culoare feminina si sunt femei care le sta foarte bine cu roz. Fusta pentru mine cu cat este mai scurta, cu atat este mai frumoasa; caci este frumos sa se vada cat mai mult picioarele, dar nu sa fie atat de scurta incat sa i se vada fundul. Cu privire la ghetute nu sunt impotriva atata timp cat se potrivesc cu imbracamintea

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod