Charlie Sheen a plătit în plus ca să facă sex fără prezervativ deşi ştia că are SIDA!

Matroana unui bordel a dezvăluit că starul prefera transsexualii. El a cheltuit 1,6 milioane de dolari în 2013 pe prostituate, deşi ştia că era seropozitiv.

Anna Gristina, cea care i-a furnizat prostituate lui Charlie Sheen şi fostei lui soţii Brooke Mueller a făcut mai multe dezvăluri despre preferinţele sexuale ale actorului. Ea a spus pentru Page Six că relaţia lor de colaborare a durat doi ani şi s-a încheiat cu doar câteva luni înainte ca el să fie diagnosticat cu HIV.

În 2013, la doi ani după ce starul a descoperit că este seropozitiv, el a cheltuit peste 1,6 milioane de dolari pe prostituate, relatează tabloidul american The National Enquirer, citat de cotidianul britanic Daily Mail.

În acea perioadă, Sheen avea o relaţie cu Scottine Ross (cunoscută drept Brett Rossi), cu care s-a logodit la începutul anului 2014. Cei doi s-au despărţit în octombrie anul trecut.

Acum am început să simt responsabilitatea de a avea un alt comportament şi de a-i ajuta pe ceilalţi oameni seropozitiviCharlie Sheen
Documentele fiscale ale companiei de producţie 9th Step, pe care actorul o deţine, dovedesc fluxul masiv de bani care a finanţat petrecerile sale sexuale. "Cheltuielile figurau în acte drept petreceri cu prietenii, care erau de fapt angajaţii lui sexuali.
Nu există menţiuni despre câte femei sau bărbaţi au luat parte la aşa ceva şi dacă el le-a spus despre problema lui cu HIV"
, a declarat o sursă din anturajul starului.

Suma exactă cheltuită de Charlie Sheen în 2013 pentru sex este de 1.629.507 dolari. Totodată, el a cheltuit mult pentru susţinerea copiilor săi: 497.000 de dolari pentru gemenii Bob şi Max, pe care îi are cu Mueller, şi 550.000 pentru fiicele sale, Sam (11 ani) şi Lola (10 ani), cu fosta soţie Denise Richards.

Matroana care l-a servit pe bani buni pe Charlie, a vorbit despre obiceiurile lui sexuale.
"Fetele pe care el urma să le accepte trebuiau să accepte să lucreze fără protecţie, pentru că le dădea un bonus de 5.000-10.000 de dolari. Iar multe acceptau pentru că sperau să rămână însărcinate cu el", a mărturisit Anna Gristina. "Le punea în vedere să nu se protejeze, iar ele îi făceau pe plac pentru că îşi doreau să le mai cheme", a adăugat femeia.

Ea a făcut dezvăluiri şi despre cum decurgeau partidele de sex: "Uneori el stătea în faţa laptopului, pariind şi fumând, iar nevastă-sa se distra cu fetele."

Gristina a mai spus că Sheen a rugat câteva fete să aducă şi bărbaţi cu ele în dormitorul lui.
"Mie nu mi-a zis niciodată, dar le-a spus fetelor mele: <<Ştiţi nişte băieţi pe care să-i chemaţi aici chiar acum?>>. N-am idee dacă îi dorea pentru el sau dacă ar fi vrut să-i vadă făcând sex cu fetele sau cu soţia lui."

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod