Eşti Zeiţa Dragostei? Descoperă cum se manifestă femeia Afrodita

Află ce arhetip de feminitate te caracterizează şi ce poţi să schimbi la tine! Cristina Eremia, Identity & Career Coach te ajută să te defineşti
O zărim inevitabil cu coada ochiului când trece pe lângă noi şi ne captează privirea prin imaginea frumoasă, bogată, colorată, frumos accesorizată pe care o proiectează în exterior. Şi nu putem să nu întoarcem capul şi să nu-i admirăm ţinuta şi graţia.

O vedem în magazine elegante sau în galerii de artă, selectând cu multă grijă şi simţ estetic “operele” cu care să-şi decoreze casa sau propria fiinţă.

O admirăm. E sexy, spontană, lejeră, liberă în gesturi şi manifestări.
Râde din toată inima, iubeşte cu toată inima, se dăruieşte celor pe care-i iubeşte şi activităţii pe care o realizează.

Zeiţă elenă care o guvernează este Afrodita, numită Venus de români când a fost preluată şi inclusă în panteonul lor. Ea este zeiţa frumuseţii, iubirii, senzualităţii şi fertilităţii, cea mai frumoasă şi irezistibilă dintre zeiţe. Shinoda Bolen o numeşte zeiţa alchimică, transformatoare deoarece susţine procesele de schimbare şi Afrodita generează dragoste, atracţie erotică, senzualitate, sexualitate, motivând femeia să găsească intensitatea vieţii în relaţii.
Nu prea o interesează permanenţa şi stabilitatea. Ea a intrat în relaţiile pe care le-a ales şi a avut mai multe şi mulţi copii din numeroasele legături cu zei şi oameni, simbol al creativităţii ei şi capacităţii de a întreţine viaţa. Valorizează mult procesul de creaţie, de aceea l-a şi ales ca soţ pe Hefaistos, zeul făurar şi inventator.

Femeia Afrodita este o ambasadoare a frumuseţii şi bunului gust. Dincolo de a fi fashion addict şi trend-setter sau artistă, ea este şi “purtătoare a viziunii” după cum spune Shinoda Bolen.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod