Kylie Jenner nu o acceptă pe Kim Kardashian în locuinţa sa

Starleta în vârstă de 18 ani, care şi-a cumpărat recent o proprietate în valoare de câteva milioane de dolari în Calabasas, California, refuză să îi găzduiască pe Kim Kardashian, Kanye West şi fiica lor, North, cât timp locuinţa lor este în renovare, potrivit femalefirst.co.uk.
Într-o secvenţă din noul sezon al reality show-ului "Keeping Up With The Kardashians", Kim declară: "Casa mea şi a lui Kanye se află în ultima etapă de renovare şi am fost sfătuiţi să ne mutăm pentru ca echipa să se poată ocupa de dormitorul nostru şi de băi". Iar când a întrebat-o pe Kylie dacă se poate muta la ea în casă împreună cu soţul şi fiica ei pentru o perioadă, Kim a avut parte de o surpriză neplăcută.

Sora sa mai mică a răspus: "Prefer să mă sinucid". Kylie nu a cedat nici la insistenţele şi rugăminţile fierbinţi ale lui Kim, spunând cât se poate de clar: "Nu se mută nimeni în casa mea".

Kim Kardashian nu a acceptat refuzul prea bine, declarând despre sora sa că este nepoliticoasă şi dramatizează situaţia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod