Charlie Sheen a plătit în plus ca să facă sex fără prezervativ deşi ştia că are SIDA!

Charlie Sheen era tot timpul înconjurat de femei. El plăteşte acum un preţ imens pentru viaţa sa dezordonată


Pe de altă parte, Charlie are un aliat important, tatăl său, actorul Martin Sheen. Acesta a lăudat curajul de care a dat dovadă fiul său, care a anunţat, marţi, într-un interviu televizat, că a fost diagnosticat cu HIV în urmă cu patru ani. "Nu-mi vine să cred cât de mult curaj a avut. Sper că această zi (marţi, n.r.) este prima din restul vieţii lui Charlie Sheen pe care el o va trăi ca un om liber", a declarat Martin Sheen, în vârstă de 75 de ani, la un eveniment din Florida, potrivit Naples Daily News.

Charlie Sheen a pus capăt numeroaselor speculaţii din mass-media despre starea lui de sănătate, confirmând, marţi, într-un interviu acordat postului de televiziune NBC că este seropozitiv.

"Sunt aici pentru a recunoaşte faptul că sunt infectat cu HIV şi pentru că trebuie să pun capăt aici unui val de atacuri violente împotriva mea, ce au la bază jumătăţi vagi de adevăr, şi unor poveşti extrem de dăunătoare, potrivit cărora eu aş pune în pericol sănătatea altor oameni. Acest lucru este departe de adevăr", a declarat Charlie Sheen în emisiunea de televiziune "Today", prezentată de Matt Lauer, adăugând că a primit acel diagnostic în 2011.

Uneori el stătea în faţa laptopului, pariind şi fumând, iar nevastă-sa se distra cu feteleAnna Gristina
"Sunt doar trei litere (HIV, n.r.), dar ele reprezintă un lucru pe care îl accepţi foarte greu. Reprezintă un punct de cotitură în viaţa unui om"
, a adăugat starul hollywoodian în vârstă de 50 de ani, care a vorbit apoi despre "ruşinea şi furia" pe care le-a resimţit după diagnosticul iniţial, care l-a determinat să consume "alcool şi droguri într-un mod abuziv".

"Acum am început să simt responsabilitatea de a avea un alt comportament şi de a-i ajuta pe ceilalţi oameni seropozitivi", a dezvăluit Charlie Sheen.

"I-am scris imediat un mesaj, în care i-am spus că, dacă aş avea şi eu curajul său, atunci aş schimba lumea", a spus tatăl actorului, Martin Sheen.

Viaţa personală a actorului Charlie Sheen a fost deosebit de turbulentă, marcată de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenţa de alcool şi de droguri, divorţuri şi violenţă conjugală, notează agenţia Mediafax.
De altfel, din cauza acestor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat, în 2011, din distribuţia serialului "Doi bărbaţi şi jumătate".

Charlie Sheen a fost căsătorit de trei ori: cu Donna Peele, în perioada 1996-1996, cu actriţa Denise Richards, în perioada 2002 - 2006, şi cu actriţa Brooke Mueller, în perioada 2008 - 2011. Charlie Sheen s-a logodit cu o actriţă porno, Brett Rossi, de Ziua Îndrăgostiţilor din 2014, în timpul unei vacanţe în Hawaii. Relaţia lor s-a încheiat după câteva luni, în octombrie 2014.

Starul american are cinci copii: Cassandra Estevez, în vârstă de 30 de ani, care provine din relaţia cu iubita din liceu a actorului, Paula Profit; fiicele Sam, în vârstă de 11 ani, şi Lola, în vârstă de 10 ani, cu actriţa Denise Richards; gemenii Bob şi Max, în vârstă de şase ani, cu Brooke Mueller.

În 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor de televiziune din lume, câştigând 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul de comedie "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men", în care a interpretat rolul personajului Charlie Harper, un afemeiat notoriu.


Foto: Hepta, Daily Mail

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod