Viaţa haotică a unui star nebun: Charlie Sheen, distrus de sex, droguri şi SIDA

Unul dintre prietenii actorului a povestit că acesta îşi pierduse simţul raţiunii: plătea cu 1.500 de dolari pe zi un bucătar, dar nu mânca ce îi gătea.

Charlie o luase razna de mult timp şi nimeni şi nimic nu-l mai putea salva de la autodistrugere. Era atât de rupt de realitate, încât la una dintre petrecerile pe care le organiza, ameţit de droguri şi de băutură, s-a dezbrăcat la bustul gol şi a început să vânture ditamai cuţitul, arătându-lse invitaţilor săi, prieteni şi staruri porno, cât de priceput e în mânuirea armelor albe. Din fericire, n-a tăiat pe nimeni, dar din toată poveste asta el a ieşit vătămat: s-a tăiat destul de urât la un deget şi s-a umplut de sânge.



Dacă ar mai fi avut puţină minte, ar fi putut vedea în asta un semn deloc bun. Era o situaţie îngrijorătoare şi starul îşi obişnuise deja amicii cu tot felul de excese şi acţiuni excentrice, dar de data ceva nu era în regulă. În timp ce sângele ţâşnea din deget şi curgea pe covor şi pe un iPad aflat pe masă, unul dintre prietenii actorului încerca să-l perie, apucându-l de braţ şi strigând: "Ăsta e sânge de tigru, Charlie ăsta e sânge de tigru!". Reacţia lui a fost absolut neobişnuită: l-a repezit pe tipul entuziasmat, strigând la el: "Nu-mi atinge sângele, nu-l atinge".


Toţi cei care erau de faţă au fost cam şocaţi de acest moment, fără să înţeleagă de ce a sărit aşa de ars Charlie. Pentru Steve Hun, asistenul lui personal şi totodată bun prieten, care a fost martor la incidentul petrecut pe la mijlocul lui 2012, a fost primul semn că ceva nu era în neregulă.

"A fost o reacţie atât de ciudată, era atât de îngrijorat că cineva îi poate atinge sângele. Eram la o petrecere în dormitorul lui, eram în toiul unei nopţi nebune, dar am ştiut imediat că ceva nu e bine, puteam vedea asta în ochii lui", a mărturisit acesta într-un interviu publicat de ziarul britanic Daily Mail.

"Pe moment m-am gândit că poate are hepatita C sau ceva de genul ăsta, dar nu mi-am imaginat niciodată că e mai rău. Mi-am dat seama că are de-a face cu ceva grav, dar nu puteam să pun degetul pe rană", a mai spus el.

Ceea ce nu ştia Han atunci era că Charlie Sheen ascundea un teribil secret - cu un an înainte fusese diagnosticat cu virusul HIV. În interviul acordat cotidianului britanic, asistentul actorului vorbeşte despre tortura la care s-a supus acesta, oscilând permanent între secretul despre boală şi ameninţările cu procese ale unor partenere de sex care îl şantajau pentru a-l stoarce de bani.

Han a făcut dezvăluirile la o săptămână după ce Charlie a anunţat în emisiunea "Today Show", realizată de Matt Lauer, că are SIDA.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod