Cancerul nu-i dă pace: Anunţul pe care l-a făcut Shannen Doherty

Vedeta a obţinut rezultate mixte la ultimele teste, dar rămâne optimistă


Shannen Doherty a început filmările pentru continuarea serialului "Heathers", din 1988. "Nu cu mult timp în urmă, mă întrebam dacă voi mai putea să mă întorc şi să fac ceea ce-mi place. Să mă transpun într-un personaj. Să creez. Să fiu pe platou, în mijlocul agitaţiei şi să simt acea satisfacţie profundă a reuşitei. În ultima săptămână am lucrat şapte zile. Fără weekend liber şi mi-a plăcut fiecare clipă", a scris vedeta la începerea filmărilor.

"Da, am muncit din greu pentru a ajunge aici, dar sunt binecuvântată.

Sunt norocoasă şi nu trece o zi fără să-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru binecuvântarea de a fi în viaţă. Aşa că merg la muncă cu cele mai bune sentimente. Sentimente de recunoştinţă, de iubire şi de adâncă apreciere. Există frumuseţe în orice", a adăugat ea.

Shannen Doherty şi-a ţinut permanent fanii la curent cu bătălia sa cu cancerul, postând pe Instagram fotografii de la şedinţele de tratament, dar şi momente emoţionante, precum cel când şi-a ras părul pentru radioterapie.

În aprilie 2017, ea a anunţat că maladia a intrat în remisie şi a mărturisit că nu ştie cum să reacţioneze după ce a aflat că a înfrânt cancerul. "Momente bune.
Se întâmplă. Azi e un moment bun. Ce înseamnă remisie? Am auzit cuvântul ăsta şi n-am nici cea mai vagă idee cum să reacţionez. Veste bună? DA. Copleşitor? DA"
, a scris ea pe Instagram.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod