Cameron Diaz are rețeta frumuseții: mai puțin machiaj, mai multă gimnastică

La 40 de ani, Cameron Diaz știe ce bine ce are de făcut pentru a fi mereu în formă. Actrița nu pune mare preț pe machiaj, dar ține cu dinții de programul ei de sport. Rezultatele vorbesc de la sine.

Actrița americană este surprinsă deseori de paparazzi mergând la sala de fitness, îmbrăcată sport, aproape de fiecare dată cu colanți trei sferturi, din lycra și, desigur, fără machiaj. Cameron s-a obișnuit să-și respecte programul de sport, iar rezultatele sunt vizibile: vedeta arată perfect la 40 de ani.

Vedeta a fost fotografiată și la începutul acestui an, după ce se întorcea de la o sesiune de exerciţii fizice pe care le face alături de Tracy Anderson, celebră pentru vedetele pe care le antrenează.

De altfel, actrița a declarat mai demult, într-un interviu pentru revista Harper's Bazaar, că îi place să fie activă și că mișcarea a devenit o parte importantă din viața ei.

"Sportul este pentru mine la fel de important ca hrana, somnul și respirația. Corpul se schimbă, dar cu cât lucrez mai mult la vârsta asta, cu atât mai bun e rezultatul", a spus ea.

Într-un alt interviu, pentru revista Elle, Cameron a spus că trebuie să fie atentă la alimentația sa: "Am renunțat la prăjeli. Am grijă ce mănânc. Dacă vrei să faci o schimbare serioasă sau dacă vrei să rămâi slabă, trebuie să fii atentă la ce mănânci. Trebuie să-i dai organismului nutrienții corecți și să te gândești la ceea ce e mai bun în acest domeniu."



Din fericire, alimentația asigurată pe platourile de filmare de casa de producție a noii pelicule la care lucrează actrița, "The Counselor", oferă câteva opțiuni sănătoase, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Filmul, regizat de Ridley Scott, are în distribuție staruri precum Javier Bardem, Brad Pitt și Michael Fassbender și prezintă lumea plină de pericole a traficului de droguri.
Rolul interpretat de Cameron Diaz este al unei femei argentiniene, iar filmul urmează să fie lansat în luna noiembrie a acestui an.



Cariera lui Cameron Diaz a început din postura de model după care aceasta a devenit o obişnuită a comediilor romantice, ea jucând în filme cu succes la public, precum: "Mary cea cu vino-ncoa/Something about Mary" (1998), dar şi în drama "Vanilla Sky/Deschide ochii" (2001) şi în franciza "Îngerii lui Charlie".

Cel mai recent film în care actriţa a jucat este "What to Expect When You`re Expecting / La ce să te aştepţi când eşti însărcinată".


Foto: Hepta




Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Aprilie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod