Atât de diferiți și totuși împreună: 10 cupluri fericite pe care nimeni n-ar fi pariat

Dragostea nu ține cont de logică. Nu poate fi controlată și nici nu ține cont de barierele cu care sunt obișnuiți oamenii. Și e mai frumos așa. Vârsta, religia, statutul social, rasa, culturile diferite - nimic din toate acestea nu poate împiedica doi oameni să se iubească și să fie împreună.

Bright Side ne oferă exemplele a 10 cupluri "imposibile" care și-au găsit fericirea dincolo de diferențele mari care păreau de netrecut. Nimeni n-ar fi pariat nici măcar un sfanț că vor rămâne împreună și totuși se iubesc și sunt nedespărțiți!
1 din 11

Jessica Alba și Cash Warren

Povestea lor de dragoste pare inspirată de un film romantic de la Hollywood: un tip obișnuit, pe care îl chema Cash lucra ca asistent-regizor pe platourile de filmare, făcând tot felul de mărunțișuri, de exemplu să comande pizza sau să cumpere cafea pentru echipa de filmare - genul de slujbă cu care începi pentru a-ți face relații și a avansa după câțiva ani. Nici prin cap nu-i trecea că o va cunoaște pe actrița lui favorită și că va fi soțul ei. Acum au zece ani de când sunt împreună și au trei copii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod