Așteptând o mică prințesă: Pariorii englezi cred că Meghan Markle va naște o fetiță

Ducesa Meghan va naște în aprilie, iar bookmakerii englezi consideră că sunt șanse mai mari ca ea să aducă pe lume o fetiță.
Șansele ca primul copil al ducilor de Sussex să fie un băiat sunt mai mici, casele de pariuri din Anglia oferind cote mai mici pentru nașterea unei fetițe.

Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, și Prințul Harry (34 de ani) vor deveni părinți pentru prima oară în luna aprilie. Speculaţiile privind sexul şi numele viitorului bebeluş au apărut încă de când reprezentanţii palatului Kensington, reşedinţa ducilor de Sussex, au anunţat că Meghan este însărcinată.

Conform cotelor anunțate de bookmakerii englezi, Maghan și Harry vor avea o fetiță. Potrivit Oddschecker, un site care monitorizează pariurile plasate la mai multe case de profil, cei mai mulţi bookmakeri sunt de părere că ducesa Meghan va naşte o fetiţă, opt dintre cele zece nume cele mai vehiculate fiind feminine.
Casa Betfair dă o cotă de 1-2 că ducesa va naște o fetiță. "Ca urmare a unui număr semnificativ de pariuri înregistrat azi după-amiază, am redus cotele pentru posibilitatea ca bebelușul regal să fie o fetiță, de la 10-11 la 1-2", a declarat un reprezentant al casei Betfair, citat de Daily Mail.

Pariurile "s-au încins" și în privința numelui bebelușului. Pe locul întâi în top, cu o cotă de 12-1, se află numele Diana, care ar fi un omagu adus de prinţul Harry mamei sale, Lady Diana, prinţesă de Wales, decedată la Paris, în august 1997, într-un accident auto.
Fetița ar avea astfel şi un nume comun cu prinţesa Charlotte, verişoara sa, fiica prinţului William şi a ducesei Catherine de Cambridge. Numele complet al prinţesei, născută pe 2 mai 2015, este Charlotte Elizabeth Diana.

Următorul pe lista numelor favorite ale pariorilor este Victoria - în onoarea stră-stră-străbunicii lui Harry, regina Victoria - şi de Alice - numele străbunicii prinţului, prinţesa Alice de Battenberg.

Celelalte nume din top sunt masculine, Arthur şi James, ambele cu o cotă de 16-1. Arthur a fost folosit frecvent de familia regală, fiind şi unul dintre numele prinţului William şi ale fiului cel mic al acestuia, prinţul Louis.
James este numele fiului conţilor de Wessex, al 11-lea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

Pe lista cotelor se află alte două nume pe care le poartă şi regina Marii Britanii - Elizabeth şi Alexandra -, de Sofia - un nume mai puţin comun pentru membrii familiei regale, dar aflat pe locul al 15-lea în clasamentul celor mai populare în SUA în 2017 -, Grace, cu o cotă de 25-1, şi Mary, cu o cotă de 30-1.

Palatul Kensington a anunţat pe 15 octombrie anul trecut că ducesa Meghan de Sussex este însărcinată, iar copilul, al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, se va naşte în primăvara acestui an.

La începutul lunii ianuarie, fosta actriţă americană Meghan Markle a sugerat la un eveniment oficial că bebeluşul se va naşte în aprilie. Săptămâna trecută, ducesa a intrat oficial în concediu prenatal.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod