Orlando Bloom își vinde vila din Beverly Hills ca să se însoare cu Katy Perry: 36 de imagini care provoacă admirație și invidie

Actorul cere 8,9 milioane de dolari pe vila luxoasă din Beverly Hills după ce i-a dăruit cântăreței Katy Perry un inel de logodnă pe care a dat 5 milioane de dolari.

Inelul de logodnă strălucitor și planurile grandioase de nuntă au un preț. Unul foarte mare. Iar Orlando Bloom încearcă acum să facă rost de bani ca să o facă fericită pe cea care îi va deveni soție, Katy Perry.

Actorul în vârstă de 42 de ani a scos la vânzare vila luxoasă pe care o deține în Beverly Hills. Aceeași mișcare a făcut-o și Katy Perry, care și-a vândut la începutul acestei luni casa din Hollywood Hills, relatează Daily Mail.

Orlando cere 8,9 milioane de dolari pe proprietatea situată într-o zonă exclusivistă din apropierea Los Angelesului, pe care a cumpărat-o în 2017 cu 7 milioane.

Starul încearcă astfel să facă un profit de 1,9 milioane de dolari din această tranzacție.

În ciuda intrării discrete, locuința vastă are o suprafață de 371 de metri pătrați și priveliști splendide la Oceanul Pacific, scrie ziarul britanic. Livingul include o zonă de relaxare situată sub nivelul podelei, unde oaspeții pot sta comod în canapele gri confortabile, decorate cu pernuțe galbene. Tema gri-galben continuă în cealaltă zonă de relaxare din interior, cu un televizor mare prins pe perete, și de unde se poate vedea piscina.


Vila fără etaj, cu interioare largi și deschise, respectă preferința lui Bloom pentru spațiul generos, iar peretele exterior din sticlă asigură o vedere deplină spre grădină și piscină. Dincolo de "zidul" verde din vegetație care înconjoară curtea pot fi admirate priveliștile de vis ale Pacificului și Los Angelesului.

Construită în anii '50, casa are și o zonă pentru servirea mesei cu o masă albă și mare, înconjurată de scaune de aceeași culoare, acoperite.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod