Alicia Silverstone are o idee trăsnită: Vrea să-și roage fostul soț s-o lase însărcinată

Alicia Silverstone are o rugăminte nemaipomenită pentru fostul ei soț


Alicia Silverstone s-a căsătorit cu Christopher Jarecki în 2005, într-o ceremonie privată organizată pe malul lacului Tahoe, din California, după opt ani de relaţie.

Christopher Jarecki, în vârstă de 47 de ani, este cunoscut ca solist al trupei S.T.U.N., care a susţinut turnee alături de Jane's Addiction, The Used şi Marilyn Manson, dar este şi actor şi prezentator de televiziune. El a susţinut-o pe Alicia când aceasta a început o carieră de scriitoare, ea lansând două cărţi de gastronomie.

Totodată, s-a implicat şi în realizarea filmului "Vamps" (2012), la care ea a lucrat ca producător.

Cuplul vorbea rareori despre viaţa personală. Alicia a mărturisit anul trecut că i-a dat voie fiului său să vadă noul ei film, "Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul", explicând că, deşi în casa lor nu se urmăresc de obicei filme şi emisiuni TV, a făcut o excepţie: "Noi suntem cam împotriva filmelor şi a televiziunii, aşa că sunt cam atentă la ceea ce el urmăreşte, dar în acest caz i-am dat voie.
Filmul e amuzant şi drăguţ."

Bear este adesea văzut alături de mama sa la premiere şi la cinema, dar are şi o prezenţă activă pe reţelele de socializare.
Actualmente, cei doi se află în Hawaii, iar Alicia a postat câteva imagini din vacanţă.

Actriţa a filmat pentru serialul "American Woman" şi a apărut în recenta producţie "The Killing of a Sacred Deer", alături de Nicole Kidman. De asemenea, a primit un rol în "Book Club", în care joacă împreună cu Jane Fonda, Diane Keaton şi Candice Bergen.

Născută pe 4 octombrie 1976, la San Francisco, Alicia Silverstone a debutat pe marile ecrane în 1993, în filmul "The Crush", câştigând un an mai târziu MTV Movie Award pentru debut.
A devenit celebră, în acelaşi an, graţie videoclipului "Cryin'" al formaţiei Aerosmith, urmat de "Amazing" şi "Crazy", iar rolul din filmul "Clueless" a propulsat-o în rândul actriţelor cu onorarii de milioane de dolari. Alicia Silverstone a fost Batgirl în "Batman & Robin" (1997), iar în 2004, a primit o nominalizare pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod