Agonia familiei lui Luke Perry: Toți credeau că se va trezi din comă, dar au aflat că trebuie să-l deconecteze de la aparate

Membrii familiei au fost convinși că Luke Perry se va trezi după două zile din coma indusă. Medicii i-au pus, însă, în fața celei mai dureroase decizii.

După ce au reușit să se adapteze la șocul veștii despre accidentul cerebral masiv pe care Luke Perry l-a suferit, rudele sale începuseră să spere că acesta se va trezi din coma indusă și se va recupera. Potrivit Us Weekly, după ce a fost transportat de urgență la spital, actorul a fost sedat putrnic, astfel încât creierul său să se poată reface.

Familia era convinsă că medicii ar putea să-l scoată din comă în doar două zile, dar, din nefericire, procedura nu a avut succes, iar starul nu s-a mai trezit niciodată.

Dimpotrivă, după cinci zile, doctorii le-au spus rudelor că nu mai există nicio șansă și că singura soluție este să-și dea acordul pentru deconectarea lui de la aparatele medicale. Părinții, fratele și copiii actorului au luat cea mai grea decizie luni, 4 martie, la cinci zile după accidentul cerebral, relatează Us Weekly.

Actorul american a încetat din viață luni, la vârsta de 52 de ani, și a fost vegheat de copiii lui - Jack, în vârstă de 21 de ani, și Sophie, în vârstă de 18 ani, de logodnica sa, Wendy Madison Bauer, de fosta soţie, Minnie Sharp, de mama lui, Ann Bennett și de tatăl vitreg, Steve Bennett, dar şi de fratele și sora lui, Tom Perry și Amy Coder, precum şi de alte rude.

Luke Perry și Minnie s-au căsătorit la 20 noiembrie 1993, iar copiii lor s-au născut în 1997 și în 2000.
Ei au divorțat în 2003.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod