Afacere cu imunitate: Gwyneth Paltrow lansează vitaminele pentru femeile de carieră

Vedeta susţine că vitaminele care costă 83 de euro le ajută pe femeile de carieră să-şi îmbunătăţească metabolismul şi să înfrunte simptomele menopauzei.

Deşi n-a avut noroc în dragoste, Gwyneth Paltrow s-a consacrat ca o specialistă în relaţii. Mai mult, vedeta dă sfaturi profesionale şi despre îmbunătăţirea vieţii sexuale şi în domeniul nutriţiei. Poate că e prea mult, dar actriţa americană, fondatoarea unui brand de lifestyle, nu are de gând să se oprească doar la nivel de teorie.

Gwyneth Paltrow a lansat Goop Wellness, o gamă de produse speciale de wellness, dar şi patru suplimente alimentare fără gluten, concepute pentru femeile de carieră, foarte ocupate.

Pachetul de vitamine pentru o lună costă 83 de euro, iar vedeta promite că îmbunătăţeşte nivelul de energie, furnizând elementele nutritive necesare organismului, cu ajutorul unor ingrediente aprobate special de Gwyneth, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Pe cutia tabletelor sunt trecute câteva mesaje amuzante: "De ce sunt aşa de obosită?", "Mama reîncărcată" şi "Gene superioare".

Dr. Alejandro Junger, specialistul care se află în spatele produselor Goop, a creat formula vitaminelor "Why Am I So Effing Tired?" având în minte cuvintele actriţei, pe care o tot auzea plângându-se: "Oricât aş dormi, tot mă simt obosită."
Produsele lansate de Gwyneth Paltrow conţin vitamina B şi combat starea de oboseală, echilibrând organismul extenuat, cel puţin aşa susţine vedeta.

"Balls in the Air" sunt multivitamine create pentru a întări sănătatea şi starea de bine, iar "The Mother Load" este un "Rolls Royce" al vitaminelor recomandate înainte şi după sarcină, relatează Daily Mail.

"High School Genes", un produs creat de Dr.
Sara Gottfried, expert în sistemul hormonal, ţinteşte problemele create de menopauză, când femeile simt că metabolismul lor încetineşte.

Produsele din gama Goop nu conţin gluten, nu sunt modificate genetic, iar uleiurile folosite provin din peşte proaspăt, de captură, scrie ziarul citat.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod