Adele spune că a fost dezamăgită de comentariile negative pe care femeile le-au făcut despre faptul că a slăbit

Adele a vorbit despre dezamăgirea pe care a simțit-o atunci când a citit comentariile negative făcute de alte femei, referitoare la schimbarea sa de imagine și faptul că a slăbit 45 de kilograme.
Cântăreața a apărut simultan pe coperțile edițiilor Vogue America și Vogue Marea Britanie din această lună și a oferit un interviu în care a vorbit despre transformarea sa radicală, spunând că a devenit „dependentă” de exerciții fizice.

Cu toate acestea, ea a dezvăluit că a trebuit să suporte „comentariile brutale” ale altor femei cu privire la schimbarea aspectului său fizic.

„Corpul meu a fost privit ca un obiect întreaga mea carieră. Nu doar acum. Înțeleg de ce a fost un șoc.
Înțeleg de ce unele femei, în mod special, s-au simțit rănite”, a declarat cântăreața pentru Vogue America.

Citește și: Doi copii săraci, milionari peste noapte. Adele și iubitul său au povești de viață trase la indigo


„Am reprezentat foarte multe femei, din punct de vedere vizual. Dar sunt în continuare aceeași persoană”, a mai spus Adele. „Cele mai urâte conversații le-au avut alte femei, despre corpul meu. Am fost al naibii de dezamagită de asta. Mi-au rănit sentimentele”, a adăugat cântăreața.

Întrebată ce a declanșat transformarea fizică uimitoare, care s-a desfășurat într-o perioadă de doi ani, Adele a răspuns: „A început din cauza anxietății.
Atunci când făceam antrenamente mă simțeam mai bine”.

Timp de doi ani, ea a făcut antrenamente riguroase cu greutăți și sesiuni de circuit-training în fiecare zi, chiar de două ori pe zi atunci când starea de anxietate era la nivel ridicat.

„Am realizat că atunci când mă antrenam nu aveam stări de anxietate. Nu a fost niciodată despre slăbit. M-am gândit că dacă îmi pot face corpul mai puternic, și dacă voi simți și voi vedea asta, atunci poate că într-o zi îmi pot face emoțiile și mintea mai puternice”, a dezvăluit artista.

Deși nu se știe exact la ce comentarii a făcut referire, cântăreața a declanșat valuri de discuții online cu postările sale recente de pe social media.

În mai 2020, Adele a fost pe primul loc în topul subiectelor în tendințe pe Twitter după ce a publicat pe Instagram o fotografie în care arăta complet diferit.

Mulți fani au reacționat pe social media la imaginile postate de ea, unii dintre ei spunând că „le lipsește” vechea Adele, iar alții au mers și mai departe și au criticat-o pentru că a slăbit.
Dar Adele spune că deși arată diferit față de cum o știau fanii, este în continuarea aceeași persoană.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
8 Octombrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod