16 vedete care strălucesc pe covorul roșu, dar se îmbracă precum oamenii obișnuiți în timpul liber

Vedem adesea fotografii cu vedete pe covorul roșu și suntem impresionați de fiecare dată de ținutele elegante, coafurile perfecte și machiajul uimitor. Tocmai din această cauză avem impresia că starurile arată mereu ca „scoase din cutie”.

Adevărul este cu totul altul. În timpul liber, multe celebrități nu dau doi bani pe felul în care arată. Cu părul vâlvoi, fără machiaj, purtând tricouri largi, pantaloni de trening și chiar șlapi, starurile sunt uneori de nerecunoscut. 
De exemplu, Charlize Theron, Reese Witherspoon sau Leonardo DiCaprio arată ca niște oameni obișnuiți, care par să fi ieșit până la magazinul de la colțul blocului să-și cumpere o pâine. Și cum paparazzii sunt mereu pe urmele lor, Internetul este plin de fotografii cu vedete care nu seamănă absolut deloc cu cele pe care le vedem la diferite gale, premiere sau emisiuni.

Dacă în unele zile ai impresia că nicio ținută nu îți vine cum trebuie și nu te simți bine în pielea ta, află că și celebrități precum Keira Knightley, Anya Taylor-Joy sau Sarah Jessica Parker au astfel de momente.

Descoperă în galerie 16 vedete care arată senzațional pe covorul roșu, dar în viața de zi cu zi se îmbracă și arată precum oamenii obișnuiți.

Foto: brightside.me
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod