Declarația șocantă a lui Gillian Anderson: „Nu îmi pasă dacă îmi ajung sânii până la buric”

Actrița din „Dosarele X”, în vârstă de 52 de ani, a spus recent că nu mai poartă sutien și că nu îi pasă ce efect va avea acest lucru asupra sânilor săi.
În cadrul unei sesiuni Instagram Live, în care a răspuns la diferite întrebări adresate de fanii ei, Gillian Anderson a dezvăluit că este „prea leneșă” ca să mai poarte sutien.

Un fan a întrebat-o pe actrița din serialul Netflix „The Crown” care este ținuta sa preferată purtată în timpul pandemiei, iar răspunsul ei a fost unul amuzant.

„Probabil este aceeași ca ținutele mele din afara pandemiei. Adică am devenit atât de leneșă încât nu mai port sutien. Nu pot purta sutien. Nu pot, îmi pare rău”, a spus actrița.

„Nu îmi pasă dacă îmi ajung sânii până la buric, eu nu mai port sutien.
Este al naibii de inconfortabil”, a adăugat vedeta, care este urmărită de 1,8 milioane de fani pe Instagram.

„Deci da, pantaloni negri de trening și un hanorac asortat. Aș purta asta în fiecare zi dacă ar fi posibil”, a mai spus Anderson.

Declarațiile vedetei au stârnit un val de admirație pe rețelele de socializare, tot mai multe femei spunând că îi vor urma exemplul.

„Dacă actrița Gillian Anderson, care a câștigat Globuri de Aur și Premii Emmy, spune nu sutienelor, cine suntem noi să o contrazicem?”, a glumit un fan.

„Nu port niciodată sutien și primesc o mulțime de comentarii neplăcute despre asta, deci faptul că nici Gillian Anderson nu mai poartă sutien este o veste foarte plăcută pentru mine”, a comentat o altă persoană.

Declarațiile actriței vin după o altă postare prin care și-a încântat fanii.
Gillian s-a reîntâlnit la începutul acestui an cu fostul său coleg de platou din „Dosarele X”, actorul David Duchovny. Cei doi, care au interpretat rolurile Dana Scully și Fox Mulder din faimosul serial TV, au postat o imagine pe Instagram în care apar împreună.


Gillian și David au devenit staruri în anii '90 datorită rolurilor de agenți FBI din serialul SF „Dosarele X”.

Anul trecut, actrița a vorbit despre decizia de a părăsi Hollywood-ul și de a se muta la Londra, în perioada de vârf a carierei sale.

„Am avut o relație complicată cu faptul că am devenit atât de faimoasă la o vârstă atât de fragedă și cu faptul că am văzut cea mai urâtă parte a acestei industrii.
Chiar am urât acest lucru și am vrut să scap”, a declarat actrița pentru o publicație din Australia.

„Acum sunt mai în vârstă, pot să văd totul dintr-o altă perspectivă. Sunt multe recompense cu care am fost binecuvântată pentru că mi-am urmat instinctele și nu am ajuns niciodată în punctul în care să-mi fi dorit să mă întorc în America”, a dezvăluit starul.

Gillian, care și-a petrecut o mare parte din copilărie în Anglia, a dezvăluit că i-a lipsit întotdeauna Marea Britanie și a știut mereu că se va întoarce.

Starul din „Sex Education” s-a născut la Chicago.
Familia sa a locuit timp de 15 luni în Puerto Rico, apoi s-a mutat la Londra. Când Gillian avea 11 ani, familia sa s-a mutat înapoi în Statele Unite.

Foto: Hepta; Instagram
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
14 Iulie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod