Adele, proprietara unui cartier: Cântăreața și-a cumpărat a treia casă, lângă celelalte două pe care le are în Beverly Hills

Adele pare să monopolizeze suburbia din Beverly Hills în care locuiește. Vedeta și-a cumpărat de curând o a treia casă, în imediata vecinătate a celorlalte două locuințe pe care le deține.

Cântăreața britanică a cumpărat proprietatea de la Nicole Richie și soțul acesteia, Joel Madden.

Citește și: Cum arată acum actorii din filmele și serialele de succes din trecut. Joey din „Friends” este de nerecunoscut


Locuința cu patru dormitoare, patru băi, piscină și teren de baschet a fost vândută pe 26 mai, cu aproape zece milioane de dolari, potrivit Daily Mail. Cele trei proprietăți deținute în prezent de Adele formează o zonă de dimensiuni extinse, putând să devină o singură proprietate uriașă.


Foto: dailymail.co.uk


Strategia adoptată de Adele pare să urmeze exemplul celei folosite de compatriotul său, cântărețul Ed Sheeran.
Acesta a cheltuit o parte din averea sa estimată la 160 de milioane de lire pentru a-și crea propriul domeniu, poreclit „Sheeranville”, care include cinci proprietăți cumpărate cu 3,7 milioane de lire.




Adele îi are ca vecini pe unii dintre cei mai buni prieteni ai săi de la Hollywood, inclusiv actrița Jennifer Lawrence. În anul 2016, cântăreața a cumpărat o casă cu patru dormitoare, șase băi, piscină și bucătărie de vară pentru suma de 9,5 milioane de dolari.


După despărțirea din aprilie 2019 de partenerul său, Simon Konecki, Adele a cumpărat cea de-a doua casă.
La o lună după divorț, ea a cumpărat proprietatea invecinată pentru suma de 10,6 milioane de dolari, astfel încât fostul său soț să fie aproape de fiul lor, Angelo, în vârstă de opt ani.

Cea mai nouă achiziție a vedetei este o casă pe care Nicole Richie și Joel Madden au cumpărat-o în 2015, cu 6,7 milioane de dolari, și se află peste drum de locuința actriței Jennifer Lawrence.


Dintre cele 33 de proprietăți din cartierul rezidențial Hidden Valley în care locuiește Adele, 11 sunt deținute de superstaruri.

Cameron Diaz, care este cumnata lui Nicole Richie, și-a cumpărat o locuință în zona exclusivistă în anul 2015.
Penelope Cruz și soțul său, actorul Javier Bardem, se numără printre primele staruri care s-au mutat în această zonă, în anul 2010. 

Nicole Kidman și Keith Urban dețin o casă cu cinci dormitoare la câteva străzi distanță. Printre vecinii lui Adele se mai numără Katy Perry, Ashton Kutcher și Mila Kunis sau actrița Zoe Saldana.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
14 Iulie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod