A slăbit şi a prins curaj: Mariah Carey, din nou în rochie mini

Vedeta în vârstă de 47 de ani luptă cu kilogramele ca să se menţină în prim-plan. Ea a slăbit, iar acum rochiile mulate şi scurte îi vin mai bine.

După doi ani de zig-zag, în care a ţinut-o din distracţie în distracţie, Mariah Carey pare că şi-a regăsit din nou forţa de a reveni. Despărţirea din 2016 de miliardarul australian James Packer, tocmai când ajunsese la un pas de altar, a făcut-o să se lasă pradă exceselor, iar vedeta a acumulat din nou kilogramele în plus de care se tot căznea să scape şi se părea că va trebui să ne obişnuim cu rochiile mulate care plesneau pe ea dar la care nu renunţa nici în ruptul capului.



Ei bine, ambiţia face minuni: Mariah Carey a reuşit să slăbească şi acum ţinutele care îi scot în evidenţă formele generoase îi vin mult mai bine. Vedeta a purtat o rochie mini la petrecerea organizată sâmbătă în Los Angeles de ziua pugilistului pugilistul Floyd Mayweather şi arăta mult mai bine, semn că a reuşit să-şi ordoneze puţin stilul de viaţă. Folosindu-se de efectul tocurilor stiletto ale sandalelor negre, Mariah şi-a lăsat picioarele la vedere.

Cu un decolteu generos care îi punea în valoare bustul, rochia neagră strânsă în talie cu un cordon îi venea perfect cântăreţei.
Deşi era întuneric, Mariah purta ochelarii de soare când a coborât din maşină, şi i-a scos în timp ce îi zâmbea iubitului ei, Bryan Tanaka (34 de ani).

Cântăreaţa purta la gât colierul în valoare de 500.000 de dolari pe care James Packer i l-a dăruit în 2015, semn că n-a uitat chiar tot ce acesta a făcut pentru ea. Colierul extravagant, denumit Olympia, face parte din colecţia White Diamond High Jewellery realizată de Van Cleef and Arpels, notează Daily Mail.

Publicaţia Life & Style a scris că miliardarul australian i-a cerut vedetei să-i înapoieze inelul de logodnă de 35 de carate, în valoare de 12,7 milioane de dolari.
O sursă citată de ediţia australiană a Daily Mail susţine însă că Packer a negat această informaţie.

Deşi nu s-au despărţit în cei mai buni termeni, Packer reproşându-i cheltuielile enorme pe care ea le făcea când erau împreună, Mariah Carey a continuat să poarte inelul şi după ce a început relaţia cu Bryan.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod