15 femei superbe care definesc frumusețea timpurilor noastre: Toate pot fi Miss Univers!

Concursul Miss Univers stabilește în fiecare an idealul de frumusețe feminină. Acestea ar fi putut fi cele mai frumoase femei din Univers în 2019!

Miss Universe și-a desemnat câștigătoarea din 2019. Zozibini Tunzi, tânăra în vârstă de 26 de ani din Africa de Sud este cea mai frumoasă femeie din Univers în acest an. Triumful ei la cea de-a 68-a ediție a renumitului concurs de frumusețe subliniază o dată în plus importanța diversității în această perioadă. "Am crescut într-o lume în care o femeie care arată ca mine - cu tipurile mele de piele şi păr - nu a fost niciodată considerată frumoasă", a spus învingătoarea.
"Cred că astăzi este timpul ca acest lucru să se oprească. Vreau ca cei mici să se uite la mine şi să îmi vadă chipul şi să îşi vadă feţele reflectate în a mea", a mai spus ea.

Nu numai Zozibini Tunzi reprezintă idealul universal de frumusețe, ci și celelalte 90 de concurente care au participat la competiția organizată la Atlanta, în SUA. Bright Side ne prezintă 15 dintre finalistele de la ediția 2019 a concursului Miss Universe.
1 din 16

Geraldine González (Chile)

Geraldine este avocată și pompier voluntar. Ea a fondat și o organizație caritabilă, intitulată "Head of Household", care ajută imigranții să-și înceapă propriile afaceri.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Kriszti pe 19 Dec 2019, 00:04
    Bitch ați uitat zeița frumuseții

    Ariana Grande este cea mai perfecta ființă de pe pamant

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod