Gestul frumos al unui elev de liceu: I-a lăsat pe copiii unei femei să-și aleagă jucării de Crăciun pe care nu și le permiteau și le-a plătit el

Să știți că poveștile frumoase de Crăciun nu-s chiar povești! Sunt întâmplări reale, cu oameni adevărați pe care merită să-i cunoaștem!

Oare poate fi vreo bucurie mai mare decât să faci fericiți niște copii nevoiași? Pentru Timmy Sweeney, un elev de liceu din SUA, nu există satisfacție mai importantă. Gestul lui demonstrează o dată în plus că fiecare dintre noi poate fi Moș Crăciun pentru copiii familiilor fără posibilități.

Erika Mills lucra ca voluntară la un liceu, unde se organizase un mic magazin din care elevii puteau cumpăra cadouri pentru Secret Santa. La un moment dat, ea a observat cum un elev le-a zis unor micuți să-și aleagă daruri pe care nu își permiteau să le cumpere, relatează site-ul Success Life Lounge.

Tânărul le-a plătit el pe toate.

Erika a povestit întâmplarea pe Facebook și i-a mulțumit tânărului misterios. "Azi am făcut voluntariat pentru a ajuta cu magazinul de Secret Santa la școală. Fiecare copil a primit un îndrumător, cei mai mulți - elevi de liceu. În după-amiaza asta a fost și un băiat care ajuta un copil să-și aleagă ceva de pe masa mea. Micuțul nu avea bani pentru ce își dorea, așa că elevul și-a deschis portofelul. Am crezut că o fi vreun frate mai mare, un văr sau vreo cunoștință și nu m-am mai gândit la asta", a povestit Erika.



Ea a relatat ce a urmat: "După câteva minute, s-a întâmplat același lucru cu alt copil, așa că l-am întrebat dacă îi cunoaște pe copii.

Nu, mi-a zis el. Băiatul îi ajuta pe cei mici să-și ia cadouri de Crăciun. Copiii nici măcar nu și-au dat seama că el le-a cumpărat! Am vrut să postez asta pentru că a fost așa de drăguț încât am jurat că școala noastră are cei mai buni copii!".

După ce Erika Mills a postat imaginile pe rețeaua de socializare, câțiva l-au recunoscut pe autorul gestului: era Timmy Sweeney.

Gestul liceanului a declanșat un val de emoție pe rețelele de socializare, mulți utilizatori felicitându-l pentru ceea ce a făcut. "Tim m-a făcut să plâng.
Îmi place când copiii mai mari au grijă de cei mai mici. Slavă Domnului că îl avem pe Tim"
, a scris Tania Adams pe Facebook. "Băiatul ăsta are o inimă de aur... sper că mai sunt mulți ca el (...). Părinții lui au făcut o treabă grozavă că l-au educat așa", este un alt comentariu postat.



"Mi-au dat lacrimile. Îți mulțumesc, Tim. Lumea e un loc mai bun datorită ție"
, a scris Kristy Gibbs. "Ce băiat bun! Ce binecuvântare, mama și tatăl lui l-au crescut bine", a scris Tamara Jones.

Foarte simplu și discret, Timmy nu a ținut ca gestul și numele lui să devină publice, nu a spus nimănui cine este și de ce a făcut asta.

Dar, din fericire, această poveste frumoasă a ieșit la iveală și acum face înconjurul lumii. Pentru că așa trebuie: orice faptă bună merită să fie cunoscută!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod