Cum să porți cardiganul în această iarnă. 20 de ținute din care să te inspiri

Cardiganul a revenit puternic în tendințe anul acesta și este una dintre piesele perfecte pentru sezonul rece. Află cum să porți cardiganul în această iarnă.

Cardiganul a fost considerat mult timp una dintre cele mai demodate piese vestimentare pe care le poți purta, dar după ce a fost readus în prim-plan de Miuccia Prada și multe alte nume importante din lumea modei, a devenit o piesă esențială a acestui sezon. Modelele în stil deosebit, cu perle în loc de nasturi și mâneci bufante au fost cele care au dominat moda anului 2019 și rămân în continuare un trend puternic.
Variantele de cardigan cu broderie florală, precum modelul Mango purtat de numeroase fashioniste pe Instagram sau setul de cardigan și bustieră tricotată făcut celebru de actrița Katie Holmes au atras atenția tuturor la începutul sezonului.

Secretul pentru a adopta perfect acest look este să alegi un cardigan cu împletitură fină, dintr-un material subțire și moale. Deși bejul este culoarea care arată impecabil sub forma unui cardigan, modelele în nuanțe de gri sau burgund, cu o croială strânsă pe corp și nasturi delicați sunt o altă variantă excelentă.
Iarna aceasta se poartă și cardiganul în nuanțe puternice precum fucsia, verde intens, mentă sau liliac. Iată cum să incluzi cardiganul în ținutele tale: 
 

Cardigan cu broderie


Un cardigan cu broderie florală colorată reușește să adauge un plus de originalitate unei ținute simple. Închide-l până la ultimul nasture pentru a crea un efect de pulover.

Cardigan cu mâneci bufante și nasturi sub formă de perle


Acest model de cardigan este una dintre cele mai importante trenduri ale sezonului. Mânecile bufante, inspirate din moda anilor '80, au influențat puternic tendințele din 2019.
Găsești topuri, rochii și pulovere cu mâneci bufante care te ajută să obții un look retro chic foarte interesant.

Cardigan băgat în pantaloni


Franțuzoaicele, precum fashionista Adenorah, își bagă de obicei cardiganul în pantaloni. Este un truc pentru a-ți pune talia în evidență și a crea efectul vizual de picioare alungite. 

Set de cardigan scurt și bustieră


Acest set Zara s-a epuizat în câteva ore de la lansare, la începutul acestui sezon. Trendul a fost declanșat de actrița Katie Holmes, care a purtat un set asemănător compus din cardigan și bustieră tricotată.

Cardigan purtat ca top


Poartă un cardigan elegant fără nimic pe dedesubt pentru un look sexy și îndrăzneț.
Alege unul dintr-un material moale și fin, care este foarte confortabil, și optează pentru un decolteu de tip V, completat cu un colier. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod