Owen Wilson, romantic doar în filme: Starul și-a abandonat complet copilul, iar fosta lui iubită îl crește singură

În viața reală, Owen Wilson nu-i tipul adorabil din comediile romantice. El plătește 25.000 de dolari pe lună pentru copilul pe care l-a abandonat fără să-l fi văzut măcar o dată.
Foarte potrivit pentru rolurile pe care le face, Owen Wilson nu pare să se descurce la fel de bine în postura de tată. Relația cu fosta iubită, Varunie Vongsvirates, a devenit foarte încordată după ce ea a rămas însărcinată. Aceasta l-a acuzat pe actorul american că a părăsit-o când a aflat că așteaptă un copil și, mai grav, că el nu și-a văzut niciodată copilul.

După cinci ani împreună, despărțirea lor nu s-a produs în termeni civilizați. De fapt, starul în vârstă de 51 de ani a făcut tot posibilul să nu-și vadă copilul. Mai întâi, a negat că el a lui. Apoi a cerut un test de paternitate. Iar când rezultatul a arătat că el e tatăl, a acceptat să-l recunoască. Dar de văzut, nici acum nu l-a văzut.

Owen Wilson a bifat căsuța "fără vizite"


Documentele din instanță obținute de Radar Online arată că actorul a acceptat să-i plătească o sumă lunară uriașă fostei sale iubite.

Varunie Vongsvirates a înaintat la tribunal cererea de dovedire a paternității în mai 2018, la cinci luni după ce a născut o fetiță, Lyla Aranya Wilson.



În iulie anul trecut, Wilson a bifat căsuța "fără" de la rubrica "drept de vizitare" și a menționat că nu este sigur dacă el este tatăl. Când testul ADN a demonstrat că este fetița lui, Owen și-a mandatat avocații să prevadă o plată lunară de 25.000 de dolari, precum și o sumă de 70.000 de dolari care să acopere angajarea unei bone care să lucreze noaptea și a cheltuielilor legale ale fostei sale iubite.

Wilson a acceptat, totodată, să o adauge pe cea mică pe asigurarea lui medicală, notează Daily Mail.

Varunie a cerut în instanță custodia unică și dreptul de a lua toate deciziile privind sănătatea, educația și îngrijirea copilului.

Documentele citate prevăd, de asemenea, că niciunul dintre părinți nu va face remarci defăimătoare despre cealaltă parte, nici în prezența copilului minor.

Banii nu țin loc de tată

Dezvăluirile survin după ce Varunie a vorbit pentru prima oară public pe această temă, implorându-l pe Wilson să-și vadă fiica măcar o dată.  

Varunie a confirmat că actorul a sprijinit-o, dar a precizat că nu se reduce totul doar la bani: "Ajută financiar, dar nu despre asta este vorba."

Întrebată de Daily Mail ce mesaj ar vrea să-i transmită fostului ei iubit, Varunie a spus: "Ar trebui să-ți vezi fiica, e incredibilă, n-ai văzut-o! Arată exact ca tine."

În vârstă de 35 de ani, fosta parteneră a actorului a spus că acesta nu vrea să aibă nicio legătură cu fiica sa și că n-a văzut-o nici măcar o dată.

"Owen nu a vizitat-o niciodată pe Lyla. Niciodată!", a explicat ea luna trecută.

"Lyla are nevoie de un tată. E ironic cum Owen joacă aceste roluri de tată, chiar e tată în noul lui film și nu și-a văzut niciodată fiica!", a adăugat Varunie.

Owen Wilson filmează acum pentru "Marry Me", împreună cu Jennifer Lopez, și a fost fotografiat pe platou, în New York, săptămâna trecută. Producția are în centru un star pop (Lopez) care, cu puţin timp înainte să se căsătorească cu logodnicul său, un star rock, la Madison Square Garden, află că acesta a înşelat-o cu asistenta ei. În plină criză, alege la întâmplare din mulţime un bărbat (Wilson) pentru a se căsători cu el.

Lopez şi Wilson au mai jucat împreună în „Anaconda” (1997).

Owen Wilson mai are doi copii

Potrivit relatărilor anturajului său, Owen Wilson a fost mereu un tată bun pentru cei doi fii ai săi, deși nu a avut relații stabile cu mamele acestora.


Starul din "The Wedding Crashers" ("Spărgătorii de nunți") are doi băieți, Robert Ford (opt ani) cu Jade Duell, de care s-a despărțit în 2011, și Finn (cinci ani), cu antrenoarea de fitness Caroline Lindqvist. Aceasta se afla în proces de divorț cu chirurgul estetician Ritu Chopra când vestea că e însărcinată a devenit publică.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod