Jennifer Aniston a izbucnit în lacrimi când o fată i-a cerut ajutorul: Cum i-a schimbat viața vedeta

Jennifer Aniston a fost foarte emoționată când o tânără a rugat-o să-i ajute tatăl să-și găsească de lucru. Actrița i-a schimbat viața fetei.

Pentru trei seri, emisiunea realizată de Ellen DeGeneres s-a transformat într-un fel de "Surprize, surprize", dacă permiteți comparația. Împreună cu invitații săi, vedeta de televiziune a ajutat familiile și persoanele aflate în situații dificile, schimbându-le viața înainte de Crăciun.

Într-una dintre aceste ediții speciale a fost invitată Jennifer Aniston, iar povestea unei tinere a impresionat-o până la lacrimi pe actrița în vârstă de 50 de ani.

Elyse Kimball a prezentat, într-o înregistrare video, situația tatălui ei, Jeff. Bărbatul și-a crescut singur cele două fiice după ce soția sa a murit de cancer, iar acum, la 61 de ani, a rămas fără serviciu.

"A făcut tot ce trebuie pentru familia noastră de trei membri.

Nu merită așa ceva", a spus Elyse în materialul video.

"El e tot ce am. E viața mea. Cu el am trecut și prin bune și prin rele. Măcar o dată, aș crea să-i pot oferi ceva. Vreau să-i dăruiesc ceea ce merită și nu pot face asta fără ajutor", a spus fata, cu ochii înlăcrimați.

Povestea care a emoționat-o pe Jennifer Aniston


Materialul ei video a emoționat-o pe Jennifer Aniston. Ellen a pregătit o surpriză și a trimis o echipă a emisiunii acasă la Elyse, sub pretextul că realizează un show despre oameni care și-au schimbat viața. Acolo au realizat o înregistrare în care tatăl fetei a vorbit despre cum a fost viața lui după ce și-a pierdut soția, Amy, când Elyse avea doar trei ani, iar sora acesteia, Lexi, avea cinci ani.

Familia a fost invitată apoi în platou, unde Jennifer Aniston a ajutat-o pe Elyse să-și șteargă lacrimile.

Jeff a spus că personajul lui Ellen, Dory, din filmul de animație "Finding Nemo", a inspirat-o pe Amy să lupte cu cancerul. "Urma să intre într-o operație de 13 ore. Ultimul lucru pe care l-am făcut a fost să-i fac semnul unui sărut și să-i zic: <<Continuă să înoți>>", a povestit el.



"Oh, Doamne!"
, a exclamat Aniston. "Ce ar spune mama voastră acum dacă ar ști că sunteți toți aici?", a întrebat ea.

"Ar fi atât de fericită. Ellen, a fost o mare admiratoare a ta. Ar spune: <<Dați-vă mai încolo, că vin și eu>>", a răspuns Jeff.

Surprize peste surprize


Apoi Ellen a început să dezvăluie, una câte una, surprizele pe care le-a pregătit.

Mai întâi, cât ei au fost în emisiune, casa lor a fost decorată ca în povești cu luminițe de Crăciun, de o echipă trimisă acolo în secret. Au primit și un brad de Crăciun superb, mai multe cadouri și mobilă nouă.

Jennifer le-a dat și ea o decorațiune pentru pomul de Crăciun în forma turnului Eiffel pentru că a aflat că Amy își dorea mult să vadă Parisul înainte de a muri. Ellen a anunțat atunci că toată familia va merge în vacanță în capitala Franței.



Jennifer a spus că a fost recent în Italia și a adăugat această destinație pe ruta de vacanță. Dar surprizele nu s-au oprit aici: Ellen a zis că și o călătorie la Londra ar fi potrivită, iar Jennifer a zis că ei "ar putea să meargă și în Grecia".

Așa că Ellen a tras linie și i-a anunțat pe cei trei invitați năuciți de ceea ce li se întâmpla: "O să mergeți o lună în Europa!".

Familia a fost invitată apoi să joace o versiune a jocului "Say Whaaat?" și atât tatăl, cât și fetele, au primit câte 50.000 de dolari sub forma unor carduri Visa, ca să aibă bani pentru vacanța în Europa.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod