Îl vrei înapoi? Fă acest lucru și va fi din nou al tău!

Multe femei vor să se împace cu fostul iubit pentru că se simt singure, respinse sau au impresia că imaginea le-a fost afectată odată cu despărțirea, mai ales dacă ele sunt cele părăsite.

De ce îl vrei înapoi? Ți-ai pus vreodată această întrebare? Cel mai probabil, există un motiv pentru care relația voastră s-a destrămat, nu trebuie să uiți de el!

Așadar, dacă există unul sau mai multe motive serioase, cel mai bun lucru pe care ai putea să îl faci este să lași trecutul în urmă și să cauți pe cineva care să te iubească cu adevărat, să te iubească așa cum vrei tu. Dar, dacă simți că el este unica ta iubire, sufletul tău pereche și că între voi există o legătură specială, atunci poate relația voastră merită o a doua șansă.

Până la urmă, trebuie să o faci și pe asta ca să nu ai regrete!

Merită să lupți pentru dragostea adevărată!


Uneori, într-un cuplu, niciunul dintre parteneri nu știe cu adevărat cum să facă relația să funcționeze. Așa că ei ajung să se rănească involuntar unul pe celălalt, apoi devin defensivi și, în cele din urmă, unul dintre ei decide să dispară. Aceste cupluri merită o a doua șansă, pentru că aici poate fi vorba despre dragoste adevărată.

Dacă te regăsești în această situație, există un sfat magic care te poate ajuta să înțelegi cum trebuie să acționezi pentru a-l recâștiga. Trebuie să fie limpede de la bun început, recucerirea fostului iubit nu va fi o sarcină ușoară, așa că înarmează-te cu multă, multă răbdare.



Motivul pentru care aceste cuvinte sunt magice este pentru că se strecoară în spatele atitudinii lui defensive și ajung direct la inimă!


Există o greșeală pe care oamenii o fac frecvent atunci când încearcă să se împace cu foștii parteneri și pe care ar trebui să o eviți: NU ÎNCERCA SĂ ÎI SCHIMBI MODUL DE GÂNDIRE!

Ei spun lucruri precum:

  • "Îmi pare rău.Lucrurile vor sta diferit de data aceasta."
  • "Dar, suntem făcuți unul pentru celălalt!"
  • "Mă voi schimba!"
 
Această abordare nu funcționează niciodată dintr-un singur motiv: fostul tău iubit nu te va crede.
El știe că ai spune orice pentru a pune capăt suferinței prin care treci, astfel încât acest gen de afirmație este doar o tehnică de manipulare învechită.

Sfatul magic este: SCHIMBĂ-I DISPOZIȚIA, NU MODUL DE GÂNDIRE!


În loc să încerci să îl convingi să vă împăcați, ceea ce nu va funcționa niciodată, mai bine te-ai concentra să-i schimbi starea de spirit. Pentru început, lasă-l să fie furios sau supărat pe tine. E în regulă, pentru că probabil și tu simți la fel. Și, într-un mod straniu, când amândoi puteți fi sinceri unul cu celălalt, chiar dacă e vorba de lucruri negative, vă veți apropia.
După aceea, poți începe să aduci un aer proaspăt în relația voastră, axându-te pe activități sau discuții care îl vor face să se elibereze de toată tensiunea acumulată de-a lungul timpului. E mai important modul în care se simte, decât ceea ce gândește!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod