Cele mai frumoase 5 complimente pe care i le poți face unui bărbat

Aceasta este calea sigură spre inima unui bărbat!
Tuturor ne place să fim complimentați. Complimentele sunt o componentă puternică a oricărei relații, în special celei romantice. Să înveți să complimentezi un bărbat este o strategie care merită stăpânită. De ce contează atât de mult acest lucru? Pentru că în zilele noastre, aproape toți ne simțim subapreciați și avem nevoie de ceva care să ne facă să ne simțim bine.

Complimentele reale sunt mai mult decât cuvinte goale. Ele sunt despre conexiune, sprijin, încurajare și înțelegere.
Cu alte cuvinte, sunt o modalitae de a permite bărbatului pe care îl placi să ajungă la cele mai profunde părți ale sinelui, ajutându-l să fie mai încrezător și mai natural. Desigur, nu este vorba numai despre el, ci și despre tine. Complimentele completează relația, oferă intimitate și uniune.

Cele mai frumoase 5 complimente pe care i le poți face unui bărbat?


„Îmi place cum gândești”


Când complimentezi mintea unui bărbat, faci să vizibilă o parte din el cu care se mândrește în secret. Nu are nimic de-a face cu mașina pe care o conduce sau cu banii pe care îi câștigă.
Îi atingi latura intelectuală, iar bărbaților le place să fie atinși acolo.

„Modul în care iei deciziile mă fascinează”


Acest compliment este o modalitate excelentă de a-l face să te dorească, dar nu este pentru toată lumea. Un bărbat căruia îi place să-și lucreze mușchii s-ar putea să nu fie dat pe spate dacă îi spui aceste cuvinte. Însă, pentru cei care întâmpină probleme de conducere, este un compliment perfect.

„Ador să te privesc”


În dragoste, acest compliment este un gest jucăuș și, totodată, complex. Poți să îi spui că îți place să-l privești atunci când tunde gazonul sau când joacă baschet.
Acest compliement îi va transmite ideea că te impresionează, chiar și atunci când nu încearcă.

„Mă faci să mă simt în siguranță”


Dacă vrei să îl faci să se îndrăgostească de tine, spune-i că te simți în siguranță în brațele lui. Este o modalitate excelentă de a face un pas uriaș spre o relație. Exprimând că te simți în siguranță, îți exprimi și convingerea că este de încredere, puternic, responsabil și înțelept.

„Mă inspiri”


Fiecare om vrea să fie erou în propria-i poveste, iar acest compliment îi permite ca visul să prindă contur.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod