Tot ce are Australia mai frumos: Kylie Minogue și Nicole Kidman au pozat împreună și au spulberat teoria conspirației

Poza pe care Kylie Minogue și Nicole Kidman au făcut-o la gala GQ Men of the Year Awards de la Londra a eliminat teoria conspirației care susținea că ele nu pozează niciodată împreună.

"Mișună" pe internet o teorie a conspirației care în ultima vreme a prins avânt: n-are legătură nici cu Pământul plat, nici cu dacii, Zamolxes și Sfinxul, e ceva din lumea mare a vedetelor.

Se spune că Nicole Kidman și Kylie Minogue nu apar niciodată în aceeași fotografie. Ei bine, tocmai a căzut un mit. A ieșit la iveală dovada că Nicole și Kylie au pozat împreună și că n-au nimic de împărțit. Cele două staruri s-au întâlnit în Londra, la gala premiilor GQ Men of the Year și s-au îmbrățișat, încântate să se vadă.

Vestea că vedetele australiene s-au fotografiat una lângă cealaltă a produs frenezie în rândurile fanilor convinși că ele n-au pozat niciodată împreună în ultimii 30 de ani, relatează Daily Mail.

"Poza asta ar trebui să fie pe toate bancnotele din Australia în 2020", a glumit un fan pe Twitter.

"Kylie Minogue și Nicole Kidman s-au pozat pentru prima oară... asta a fost pentru băieți!", a scris altul.

Reacțiile au continuat: "Chiar am căutat pe Google <<Nicole Kidman și Kylie Minogue>> în fiecare lună cât de mult am putut și, din câte îmi amintesc, asta este prima oară când le văd împreună", a scris cineva.

Teoria conspirației n-a murit, însă, pe deplin: trebuia să fie cineva care să creadă că această imagine e o făcătură! "Am decis că Nicole Kidman și Kylie Minogue nu pot fi fotografiate împreună din cauza diferenței ciudate de înălțime dintre ele", a explicat autorul ideii.

Fanul și-a argumentat explicația postând o fotografie cu Kylie și actrița australiană Cate Blanchett, scriind că Nicole Kidmane este și mai înaltă decât Cate, așa că diferența de înălțime le face de nealăturat.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod