5 greșeli de machiaj pe care le facem frecvent, dezvăluite de makeup artistul lui Jennifer Lopez

Jennifer Lopez arată întotdeauna impecabil, iar machiajul său este de fiecare dată perfect. Vedeta se bazează întotdeauna pe sfaturile lui Scott Barnes, unul dintre cei mai apreciați makeup artiști ai celebrităților. Acesta a dezvăluit care sunt greșelile grave de machiaj pe care femeile le fac de obicei.

Cu experiență de peste 20 de ani și având cliente de top precum Beyonce sau Kim Kardashian, Barnes este un adevărat guru în materie de makeup și specialistul pe ajutorul căruia Jennifer Lopez se bazează de mulți ani. Expertul a dezvăluit pentru whowhatwear.co.uk care sunt greșelile majore pe care femeile le fac atunci când se machiază:

Liniile bine definite de contur


„Liniile vizibile de contur sunt de obicei un semn că nu faci altceva decât să urmezi un trend și ignori propriile trăsături ale feței.
Tehnica de conturare înseamnă să accentuezi ceea ce este deja”, spune Barnes. „În loc să copiezi modul în care alte femei își conturează chipul, gândește-te din perspectiva unui chirurg: fețele rotunde au nevoie de puțină structură, iar fețele structurate au nevoie de puțină rotunjime. Fii sinceră în ceea ce privește structura chipului tău, iar acest lucru îți va permite să acționezi precum un profesionist”, spune makeup artistul.

Fard de pleoape neblenduit


Barnes este makeup artist de peste 20 de ani și a văzut de-a lungul anilor apariția și dispariția numeroaselor trenduri de machiaj. „Fardul de pleoape neblenduit arată în stilul anilor '90”, spune specialistul. „Soluția mea este să blenduiesc astfel încât culoarea ochilor și forma lor să iasă în evidență.
Fardul de pleoape nu ar trebuie să eclipsese ochii. Gândește-te la fardul de pleoape ca la o introducere în întregul tău look. Vrei să se facă o tranziție lentă către celelalte culori pe care le folosești în machiaj sau ținută”, declară makeup artistul.

Nuanța nepotrivită de blush


„Îmi pot da seama în funcție de tipul tenului, fie că este mai închis sau mai deschis, dacă are o tentă mai galbenă sau mai roșie și dacă pomeții au nevoie de o zona mai mică sau mai mare de aplicare a blush-ului”, spune Barnes. „Dacă ai o piele cu o tentă roșiatică și aplici mult blush roz, machiajul va avea un aspect neplăcut. Trebuie să-ți cunoști pielea, iar blush-ul va arăta mult mai natural. Și plasează întotdeauna blush-ul spre centrul pomeților, nu în laterale", adaugă makeup artistul.

Plasarea iluminatorului în golurile obrajilor


„Iluminatorul scoate trăsăturile în evidență, iar umbrele le fac să pară mai mici, prin urmare înțeleg de ce unele persoane cedează tentației de a folosi jumătate din iluminator pentru a-și pune pomeții în evidență,” declară makeup artistul lui Jennifer Lopez.
„Cea mai bună strategie pentru a aborda golurile obrajilor este de a alege nuanța corectă pentru contur, stratificarea corectă și nuanța potrivită de fond de ten, astfel încât să poți evidenția acea adâncitură care îți pune pomeții în evidență”, spune specialistul.

Machiajul puternic al ochilor în timpul zilei


„Îmi plac look-urile dramatice, dar în timpul zilei, machiajul puternic al ochilor creează un contrast prea mare cu restul pielii astfel încât te dezavantajează. Machiez de mai bine de 20 de ani, atât pentru televiziune, cât și pentru evenimente, astfel că un lucru pe care îl am întotdeauna în minte este lumina. Ceea ce crezi că va arată bine, dintr-o dată nu mai este valabil. Sfatul meu pentru oricine își dorește un machiaj accentuat al ochilor în timpul zilei este acela de evita tentația de a folosi mult negru, gri sau culori închise, opace.
În locul lor, alege nuanțe mai închise ale tonurilor naturale care se potrivesc pielii tale”, spune specialistul.

 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod