Trendul bizar al buzelor de diavol: Avertismentul experților

Un trend foarte bizar se răspândește pe Instagram. Tot mai multe tinere aleg să-și facă implant cu ser în buze pentru ca acestea să capete forma unei caracatițe. Experții avertizează că această greșeală poate costa scump.

"Buzele de diavol" sunt ultima fiță în materie de frumusețe. Și probabil cel mai bizar. Dar în mod sigur este foarte periculos, susțin specialiștii.

Răspândită pe Instagram și adoptată de tot mai multe tinere, noua modă a buzelor în formă de caracatiță, realizate cu ajutorul implantului de ser, a apărut în Rusia, iar acum se extinde în Marea Britanie.

Experții atrag, însă, atenția că este o practică "nenaturală" și periculoasă. Dr. Krystyna, o esteticiană din Londra, a explicat pentru Daily Mail ce riscuri implică aceste implanturi în buze: "Poți să dai contur și să subliniezi forma buzelor, dar aceste buze de diavol sunt total nenaturale", a spus ea.



"Serul injectat nepotrivit poate ajunge în vasele de sânge, cauzând cheaguri și provocând moartea țesuturilor. Vasele sunt situate în jurul buzelor, iar serul greșit injectat le poate afecta"
, a adăugat Dr. Krystyna.

Pentru fanaticele frumuseții cu orice preț, există și o variantă cu risc zero: imitațiile cu ajutorul machiajului sau cu Photoshop, scrie ziarul citat. Dar realitatea arată că tot mai multe tinere nu se mulțumesc doar cu un efect temporar, așa că optează pentru injecțiile cu ser.

Trendul a provocat reacții opuse pe rețelele de socializare, comentariile variind între "hidoase" la "îmi plac".
Din fericire, vedetele nu sunt atrase de acest curent - cântăreața Rochelle Humes le-a catalogat "înfricoșătoare", iar un makeup artist a comentat: "Încearcă să-ți găsești o slujbă cu buzele astea."



Nilam Holmes, fondatoarea companiei Dermaspa, considerată un guru în domeniul frumuseții, a scris marți pe Instagram că acest trend este "greșit la toate nivelurile". "Arată nenatural și ridicol (...). E o desfigurare inutilă! Fie că este tatuaj sau filler...

arată oribil. Am crezut că sunt făcute pe Photoshop sau e o glumă de Halloween când le-am văzut prima oară, dar se pare că nu", a scris ea.

Holmes a făcut un apel către tinere să nu facă greșeala de a adopta acest curent: "Vă rog să nu fiți naive și să nu urmați un astfel de trend. Nu veți mai putea da ușor înapoi și să aveți din nou buzele naturale. Marginea buzelor va fi distrusă și nu veți putea să le mai schimbați, așa că o să aveți niște buze ciudate în următorii ani."


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod