Pisica salvată după ce a rămas 20 de minute în mașina de spălat pornită. Stăpâna ei i-a făcut manevre de resuscitare

Dacă e adevărat că pisicile au nouă vieți, atunci această felină incredibil de frumoasă mai are opt. Ea și-a revenit după ce a fost uitată 20 de minute în mașina de spălat pornită.
Știți ce se spune despre pisici - că stăpânesc lumea, că mereu cad în picioare, că au nouă vieți. Posey ne arată că tot ce bănuim despre lumea pisicilor este adevărat. Această pisicuță adorabilă în vârstă de trei luni este eroina zilei în Anglia și toată lumea o adoră după ce i-a văzut pozele în ziare. Pentru că numai o pisică poate scăpa cu viață după ce a fost spălată bine și de-a dreptul înecată timp de 20 de minute în mașina de spălat.

Întâmplarea a făcut înconjurul lumii și ne arată cât de puternice și de deosebite sunt aceste animale care ne fac ziua mai frumoasă.

Courtney Drury, în vârstă de 22 de ani, a umplut mașina de spălat cu rufe fără să observe că Posey sărise în cuvă.
Tânăra din Liverpool, mamă a unui copil, a apăsat butonul de pornire și și-a văzut de treaba ei. După 20 de minute, Courtney a auzit un mieunat ușor dinspre ușa mașinii. Cuprinsă de panică, ea a oprit imediat mașina, a deschis ușa și a găsit pisica înăuntru, relatează The Mirror.

Posey nu mai avea puls, iar stăpâna ei a început să-i facă cu disperare manevre de resuscitare. "Veterinarul a spus că nu a mai văzut niciodată așa ceva. A zis că dacă nu-i făceam manevrele de resuscitare, Posey n-ar fi supraviețuit", a povestit ea.
"Posey este o pisică miraculoasă, e clar că ele au nouă vieți", a adăugat Courtney Drury.

Pisica a fost preluată repede de medicul veterinar care i-a administrat oxigen și a petrecut noaptea sub observație. A fost cea mai bună decizie, pentru că starea ei s-a înrăutățit în acea noapte. Însă a doua zi, Posey și-a revenit, iar acum se află din nou în brațele stăpânei și a fiicei acesteia, Alyssia, în vârstă de patru ani.

După teribilul incident, Courtney Drury a lipit pe ușa mașinii un bilet pe care a scris: "Caută pisica înainte de a apăsa butonul de pornire."


Foto: The Mirror
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod