Cine e femeia care a plătit cumpărăturile tuturor clienților la supermarket: Vedeta a fost recunoscută de un fan

Să stai la coadă ca să-și plătești cumpărăturile la supermaket și cineva să anunțe că achită pentru toți clienții sună ca un miracol de Crăciun. Și totuși, o vedetă renumită pentru discreția sa a făcut acest gest.

S-a întâmplat pe 27 noiembrie, înainte de Ziua Recunoștinței, când o femeie a intrat într-un magazin Walmart și a început să plătească tot ce cumpăraseră clienții aflați la coadă. Ea a spus că se numește Cici și că a câștigat la loterie, așa că vrea să le facă oamenilor o surpriză plăcută.

Femeia era, de fapt, o cântăreață renumită care pune mare preț pe discreție și care își ascunde chipul cu peruci, astfel că nici fanii ei nu o recunosc ușor. Dar de data aceasta, un admirator și-a dat seama cine este "zâna" cea bună: Sia.

Acesta a rugat-o să facă o poză împreună, relatează Bored Panda.

Oamenii au fost surprinși de gestul artistei. "Îmi place că nu a făcut asta pentru publicitate, ci pentru că chiar este o persoană drăguță. N-a vrut ca lumea să știe cine era sau de ce făcea asta", a scris cineva pe Twitter.

În octombrie, vedeta în vârstă de 43 de ani i-a surprins pe fani cu modestia ei. Ea a dezvăluit într-o postare pe Twitter că suferă de sindromul Ehlers-Danlos (EDS), o afecțiune neurologică rară care poate provoca dureri articulare puternice și oboseală extremă.
"Salut, sufăr de dureri cronice, o boală neurologică, Ehlers-Danlos, și vreau să vă spun, celor care suferiți de dureri, fie fizice, fie emoționale, că vă iubesc. Mergeți mai departe. Viața este al naibii de grea. Durerea te demoralizează și nu ești singur", a scris artista în postarea sa de pe Twitter.


Potrivit Serviciului Național de Sănătate din Marea Britanie, există 13 tipuri de EDS, boală care afectează țesutul conjunctiv al corpului.

Unele forme sunt ușoare, în timp ce altele au manifestări mai grave.

Sia a vorbit în trecut și despre dependența de alcool și medicamente pentru durere. Anul trecut, ea a publicat un mesaj pe twitter în care sărbătorea faptul că nu mai este dependentă de opt ani.

Vedeta în vârstă de 43 de ani este discretă cu viaţa sa privată, ascunzându-şi de cele mai multe ori chipul sub peruci şi pălării. Ea a compus piese şi pentru alţi cântăreţi precum Rihanna, Beyonce, Katy Perry şi Adele.

Născută pe 18 decembrie 1975, în Australia, Sia Kate Isobelle Furler este cântăreaţă, compozitoare şi producătoare.
A lansat şapte albume de studio şi cinci albume live. A fost nominalizată de opt ori la premiile Grammy. În 2016, ea a lansat albumul "This is Acting" şi a susţinut un concert la Bucureşti. Pe 17 noiembrie 2017 şi-a lansat primul album de Crăciun, intitulat "Everyday is Christmas".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod