Marina Almăşan, un nou scandal cu Victor Socaciu

Vedeta TV a făcut mărturisiri surprinzătoare la evenimentul de lansare a cărții "Bombănelile Marinei". Marina a spus că regretă că nu a ţinut seama de sfatul părinţilor săi, care i-au zis că face o greșeală dacă se mărită cu Victor Socaciu.

Marina a spus că regretă că nu a ţinut seama de sfatul părinţilor săi, care i-au zis că face o greșeală dacă se mărită cu Victor Socaciu. Ea a adăugat că fostul său soţ s-a transformat foarte mult după ce a intrat în politică şi că, după ce l-a susținut pentru ca el să-şi urmeze acest vis, pentru ca apoi acest ajutor să se întoarcă împotriva ei.

Ea a mărturisit că o deranjează faptul că Victor Socaciu nu încearcă să aibă o relaţie bună cu ea, ceea ce i-ar da băiatului lor, Victoraş (16 ani), sentimentul că familia lui este tot acolo şi nu s-a destrămat.



În schimb, Victor Socaciu este mai rezervat. "E obsedată de persoana mea. Au trecut doi ani de când am divorţat, dar la fiecare apariţie în public ea tot de mine vorbeşte", a declarat el pentru ziarul Click!.

"Din moment ce mi se pun întrebări despre el, este firesc să răspund. Asta nu înseamnă că sunt obsedată! Eu nu l-am jignit şi nici nu i-am adus acuze nefondate. Dacă voiam cu tot dinadinsul să îi fac rău, chiar aş fi avut toate elementele pentru a-l doborî de pe piedestalul pe care s-o cocoţat singur", a declarat Marina pentru ziarulring.ro.

Marina Almăşan şi Victor Socaciu au fost împreună timp de 16 ani și au divorțat în martie 2012, la notar, după un mariaj de 13 ani.

Cei doi s-au despărțit din cauza  neînţelegerilor, dar mai ales după ce Click! a scris despre relaţia extraconjugală a vedetei TV cu omul de afaceri timişorean Georgică Cornu (58 de ani), supranumit "Regele asfaltului din Banat". Ulterior, Cornu a divorţat şi el de soţia sa, Oana.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Noiembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod