Prinţul William a cântat cu Taylor Swift şi Jon Bon Jovi

Prinţul William al Marii Britanii a cântat alături de Taylor Swift şi de Jon Bon Jovi la o gală de caritate organizată, marţi seară, la Palatul Kensington din Londra.

Prinţul William a uimit personalităţile prezente la gala organizată marţi seară la Londra în momentul în care a acceptat să urce pe scenă alături de cântăreaţa pop-country Taylor Swift şi de rockerul Jon Bon Jovi pentru a cânta alături de cei doi artişti americani o versiune live a piesei "Livin' On A Prayer" a trupei Bon Jovi, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Ducele de Cambridge a făcut cunoştinţă cu Taylor Swift şi cu Jon Bon Jovi la recepţia organizată înainte de începerea evenimentului, intitulat "The Winter Whites Gala", organizat în beneficiul fundaţiei de caritate Centrepoint.

Prinţul britanic şi-a surprins invitaţii atunci când a acceptat invitaţia lansată de rockerul american Jon Bon Jovi de a-l însoţi pe scenă, cu condiţia ca Taylor Swift să li se alăture.



Cei trei au interpretat apoi o versiune acustică a piesei "Livin' On A Prayer" în faţa celor 600 de invitaţi prezenţi la eveniment.

Printre invitaţi s-au aflat Colin Firth, Jonathan Ross, Eliza Dolittle, James Blunt şi Tinie Tempah.



Rockerul Jon Bon Jovi a fost însoţit la această gală de soţia sa Dorothea Hurley şi de copiii lor - Jacob, Stephanie şi Romeo.

Vorbind despre întâlnirea cu prinţul William, cântăreaţa americană Taylor Swift a spus: "El a fost foarte amuzant.

A fost un monent cu adevărat fericit şi amuzant".


Jon Bon Jovi a spus că întâlnirea cu ducele de Cambridge nu a fost o experienţă intimidantă, întrucât el s-a întâlnit deja în trecut cu alţi membri ai familiei regale britanice. "M-am întâlnit cu tatăl lui şi cu bunicul său. El este încă un copil pentru mine, dar e un copil simpatic", a spus Jon Bon Jovi.

Prinţul William a cântat o versiune a aceleiaşi piese, la karaoke, la recepţia organizată cu ocazia căsătoriei verişoarei sale, Zara Tindall, notează Mediafax.

Invitaţii au plătit fiecare cel puţin 500 de lire sterline pentru participarea la "The Winter Whites Gala", organizată în beneficiul fundaţiei Centrepoint, o organizaţiei care sprijină adolescenţii şi tinerii fără adăpost.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod